Åbne markiser

Visa mer

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Åben markise til terrassen

  Har du en terrasse eller kunne tænke dig at anlægge en? Så er der en lang række produkter, der kan gøre din terrasse til et meget hyggeligt sted. En åben markise kan vise sig at være en god investering. Vi nyder alle sammen den danske sommer, hvor temperaturen kan være varm og indbydende. Men hvis man gerne vil nyde noget lækker mad, mens man sidder ved et bord ude på terrassen, så kan det være rart at få lidt skygge. Det kan en åben markise sørge for. Hos Moogio kan du bestille en markise, der kan hjælpe dig til at nyde din terrasse fuldt ud. Det gør sig gældende, uanset om solen skinner eller det regner. Med en af vores åbne markiser er du klar til de overraskelser, den danske sommer ofte kommer med.

  Der er ikke uden grund, at danskerne elsker at bruge tid ude på deres terrasse. Når man har været nødt til at holde sig inde i 4-5 måneder, kan det være befriende at have mulighed for igen at komme ud og nyde sin have og terrasse. Det siger sig selv, at udelivet er noget, der i den grad giver energi og livsglæde. Når du fx har arbejdet nogle timer ude i haven og trænger til en velfortjent pause, så kan du finde en kold drink frem og nyde den på din terrasse under en af vores åbne markiser. Det er en af de stunder i livet, hvor man har mulighed for at stoppe op og nyde den fred og ro, man føler indeni. Hvis man ovenikøbet får selskab af sin bedre halvdel, så giver det anledning til nogle dejlige samtaler om familielivet og fremtidige planer. At opholde sig under en markise er en af de ting, der bidrager til ens livsglæde. Det er der ingen tvivl om.

  automatisk markise

  Se vores åben markiser online og i showrooms

  Hos os har du mulighed for at bestille forskellige former for markiser. Her på siden kan du læse mere om det eksklusive udvalg, vi tilbyder. Det er altid en god idé, at du sætter dig ind i de forskellige egenskaber, der kendetegner de markiser, vi har i vores sortiment. På den måde kan du gøre op med dig selv, hvilken åben markise der bedst matcher dine behov. Der er selvfølgelig nogle overvejelser, du skal gøre dig, når det gælder størrelsen på din nye markise. Det har stor betydning, fordi du allerede ved, hvor stort et areal du gerne vil dække over eller skygge for med din markise. Mange af vores kunder ønsker fx, at deres åbne markise skal dække over det spisebord, de har ude på terrassen.

  Når man skal vælge en åben markise, er markisens design og farver vigtige elementer. En markise kan fremhæve husets stil og arkitektoniske udtryk. Men det gælder kun, hvis man vælger et design, der ikke forstyrrer husets overordnede udtryk. Det samme gør sig gældende for markisens farve. Vi har alle sammen vidt forskellige smag, men vi er sikre på, at du her på siden nok skal finde den markise, du søger.