Tagmarkiser

Tagmarkise Markilux 8800

Markilux 8800 er en tagmarkise, som har fået særlig flotte anmærkninger. I 2013 vandt Markilux 8800 iF Product Design Award for sit fremragende udseende, og fik yderligere en særlig omtale ved German Design Award 2014. Men det bedste er, at den ganske enkelt fungerer helt perfekt. Markilux 8800 er med sit tidløse design og gennemtænkte teknologi en ekstrem pålidelig skyggeløsning, til større områder.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Den perfekte tagmarkise

Denne tagmarkise er perfekt påtænk udestuer, orangerier, glasudhæng og store ovenlysvinduer. Dens geniale opspændingssytem og robuste design gør det muligt, at give skygge på arealer helt op til 36 kvadratmeter pr. enhed (med tracfix 30 kvadratmeter). Skulle dette ikke være nok for dit ønskede område, så kan op til 5 enheder kobles sammen. Markiserammen som er af aluminium, er pulverlakeret, hvilket forlænger dens langvarige attraktive udseende.

Slidstærk og stram dug

Som standard er Markilux 8800 lavet på et system med 2 gastrykfjedre, som arbejder uafhængigt af hinanden, og dermed sørger for, at dugen altid er udspændt og dermed sikre en optimal funktionalitet. Markisen kan laves med tracfix i sidestyret, hvilket sikre, at der ingen lysspalter kommer mellem sidestyr og dug. Dette medfører også at markisen bliver mere vindstabil. Når markisen er indkørt, sidder den skjult i dens kassette, som sikrer at dugen er beskyttet i al slags vejr.

INNOVATIVE KOMPONENTER

Innovativ stille motor

Som standard laves Markilux 8800 med motorstyring, således du nemt og enkelt betjener tagmarkisen med en fjernbetjening. Du kan ydermere vælge at få integreret den innovative stille motor, som hjælper til at reducere lyden, som motoren laver, når markisen køres ind og ud.

Stærk tagmarkise til hård vind

Markilux 8800 er en topmodel, og er derfor også modstandsdygtig op til vindmodstandsklasse 3. Dette svarer til, at tagmarkisen i sin udkørte stand kan tåle vindhastigheder på mellem 10,8 og 13,8 meter i sekundet.

Tilpas farvevalget til dine ønsker

Til Markilux 8800 kan du vælge mellem flere hundrede farver og mønstre. Vælg dertil mellem 7 standard stelfarver, som passer i netop din ønskede stil.

Forøget komfort via automatisering og fjernbetjening

For at skabe optimal komfort, kan du nemt fjernstyre markisen med fjernbetjening, app-styring eller endda stemmestyring. Du kan også tilføje en sol- og vindsensor eller rystesensor, som automatiserer markisen for at undgå skader.

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.