Tagmarkiser

Tagmarkise Markilux 879/779

Glasoverdækkede terrasser har om sommeren brug for solbeskyttelse, og den beskyttelse giver markilux 879. Markisen, der er meget støjsvag, monteres under glasset og er derfor godt beskyttet mod skidt og fugt.
Markilux 879 har meget at byde på. Gastrykfjedre sikrer, at markisedugen sidder rigtig godt. Det ser ikke alene godt ud. Dugen er også mindre udsat for at skabe vindstøj. Markilux 879 imponerer med sit elegante design. Kassetten måler kun 130 mm og kan derfor næsten ikke ses under glastaget.
Markilux 879 fås med tracfix-systemet, hvor dugen kører i et skinnesystem monteret på siderne. Det giver en sikker føring af dugen i siderne, og markisen får et pænt, afrundet udseende. Om aftenen skaber lyssystemet, der frit kan kombineres med LED Spot og LED Lines, en stemningsfuld atmosfære med hyggelig belysning.
Maxbredde: 700 cm, Maxudfald: 600 cm (max udfald med Tracfix: 400 cm)Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden