Tagmarkiser

Tagmarkise Markilux 879/779

Markilux 879 / 779 er en underglasmarkise, som skaber en komplet harmoni af form og funktion, til skygge af større arealer. Glasoverdækkede terrasser har om sommeren brug for solbeskyttelse, og den beskyttelse yder Markilux 879 / 779 helt optimalt med dens skygge og atmosfære. Markisen er meget støjsvag, monteres under glasset, og er derfor godt beskyttet mod snavs, fugt og vindstød.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Gastrykfjedre og perfekt skygge

879 / 779 tagmarkiser fra Markilux har meget at byde på og er påtænk udestuer, orangerier og lignende dejlige uderum. Deres gastrykfjedre sikrer, at markisedugen sidder rigtig godt og udspændt. Det geniale spændesystem og dens robuste design, gør det muligt at skygge områder op til henholdsvis 24 og 27 kvadratmeter. Den største forskel på Markilux 879 og 779 ligger i designet, hvor 879 har en rund kassette og 779 har en firkantet kassette. Kommer som standard med motor, men kan også fås med manuel drejestang.

Trackfix

Det er i Markilux 879 / 779 muligt at få integreret det sofistikerede trackfix-system, som gør, at der intet mellemrum bliver mellem dugen og sidestyrskinnerne. Dette skaber en bedre vindstabilitet samt et smukkere helhedsindtryk.

Belysning: LED-Line eller LED-Spots

På Markilux 879 / 779 er der forskellige muligheder for at skabe netop den belysning som du ønsker i dit uderum. Sæt dit yndlingssted i rampelyset og nyd aftenen i en behagelig stemningsfuld atmosfære. LED-Spots kan drejes og dæmpes alt efter hvilken stemning du ønsker. Ligeledes kan en LED-Line monteres i enten kassetten eller sidestyreskinnerne.

Shadeplus

Shadeplus er et rullegardin i forbommen, som komplimenterer underglasmarkisen designmæssigt, men også funktionelt hjælper shadeplus mod en lavtstående sol på himlen, samt nysgerrige blikke udefra. Shadeplus er en ideel tilføjelse til Markilux 879 / 779 med den helhed, som rullegardinet bringer. Shadeplus betjenes let og enkelt med en manuel drejestang.

Tilpas farvevalget til dine ønsker

Til Markilux 879 / 779 kan du vælge mellem flere hundrede farver og mønstre. Vælg dertil mellem 7 standard stelfarver, som passer i netop din ønskede stil. Der er også mulighed for at vælge en special RAL-farve til stellet, hvis dette ønskes.

Stærk tagmarkise i frisk til hård vind

Markilux 879 / 779 er en topmodel inden for undertagsmarkiser, og er derfor også modstandsdygtig op til vindmodstandsklasse 2-3 afhængigt af størrelsen. Dette svarer til, at tagmarkisen i sin udkørte stand kan tåle vindhastigheder på mellem 8 og 13,8 meter i sekundet.

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.