Pergola

Pergola Stretch Markise

Markilux Pergola Stretch er beregnet til store overdækninger, eller overdækninger, hvor vandafledning kan være vigtig. Med kun 5 graders hældning, kan vandet nemt ledes væk fra en Pergola Stretch, da den er udstyret med integreret tagrende til vandafledning langs profilen rundt og ud til frontstolperne. Af ekstra udstyr kan tilføjes både LED-lys og varmelamper. Det er også muligt at tilkoble markiser i siderne, således front og sider kan lukkes af, så man skaber et helt lukket uderum - mulighederne er mange med en Pergola Stretch!

Pergola Stretch er et markisesystem med et elegant udseende, som bruges både til solafskærmning og beskyttelse mod lettere regnvejr. Den foldede markisedug er spændt over sporstyrede støtteprofiler, hvilket gør markisen ekstremt vindafvisende og stabil.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Attraktiv udendørs beskyttelse

Pergola Stretch er et imponerende bud på beskyttelse mod sol og vådt vejr. Foldedugen som løber i toppen af markisesystemet, er perfekt integreret i konstruktionen og køre derfor yderst galant frem og tilbage ved brug. Grundet den suveræne foldeteknologi til dugen, gøres det muligt at give skygge til store områder og skabe en speciel og imponerende atmosfære. Markilux Pergola Stretch kan give dække på arealer helt op til 49 kvadratmeter, hvilket vidner om markisen storhed.

Store muligheder

Markisekonstruktionen for Pergola Stretch, tilbyder et stort udvalg af personlige tilpasningsmuligheder. Markisen er skabt til at være alsidig, hvorfor der er mulighed for tilkobling af forskellige LED-belysninger, varmelamper og sidebeskyttelsesmuligheder, således det er muligt at tilpasse atmosfæren efter situationen.

Stemningsfyldt belysning i aftentimerne

For yderligere komfort til de sene aftentimer, kan du til din Pergola Stretch vælge mellem en smart LED-Line eller de velkendte LED-Spots, som spreder hygge og stemning for alle, der samles under markisen.

Nyd aftenen længere med varmelamper

Mærk varmen på et øjeblik, og nyd de lange aftener eller kølige morgener med Markilux varmelamper påsat din Pergola Stretch. Monteres direkte på en tværbjælke, som løber i toppen af markisen, under dugen.

Et væld af farvemuligheder

Til din Markilux Pergola Stretch er der et væld af farvekombinationer at vælge mellem. Vælg den dug du drømmer om mellem de mange farver, og kombiner denne med et smukt stel, enten fra vores 7 standard farver eller en speciel RAL-farve.

Stabil og sikker i hård vind

Pergola Stretch er af gode grunde mere kraftfuld og vindstabil end en traditionel markise. Dette skyldes hele konstruktionen, som den er bygget op omkring med sidestyreskinner, som går fra kassetten og ud til stolperne. Konstruktionen er derfor uden knækarme, men i stedet bygget op på stolperne for enden, som er fæstnet sikkert til jorden. Pergola Stretch kan derfor klare vinde op til vindmodstandsklasse 3, hvilket svarer til hårde vinde op mellem 10,5 og 13,4 meter i sekundet.

Skygge for solen og læ for regnen til større arealer

Markilux Pergola Stretch dækker arealer op til 49 kvadratmeter. Markisen er derfor særlig velegnet til at sørge for skygge og læ for regn på større arealer og områder. Har du brug for afskærmning til endnu større arealer? Tvivl ej! Stretch kan kobles, og du kan derfor få opsat 2 eller flere efter hinanden, hvilket ikke kun er virkelig funktionelt, men bestemt også elegant og særlig unikt for øjet.

Komfort med fjernstyring og automatisering

Som standard styrer du nemt og afslappende din Pergola Stretch via fjernbetjening, app-styring eller endda stemmestyring. Du kan også tilslutte en sol- og vindsensor, som automatiserer og hjælper markisen til at undgå skader under dårlige vejrforhold.

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.