Fritstående markiser

Markise Moogioline Sunrain Q

Moogioline Sunrain Q er en utrolig fleksibel fritstående markiseløsning men mange muligheder for forskellige opbygninger. Vandret dug, der kan justeres i hældning, hvis det regner, hvor vandet ledes ud i søjlerne. Siderne kan lukkes hele vejen rundt med screenmarkiser eller sidemarkiser, hvis ønskes. Varme og belysning LED kan nemt integreres i løsningen. Tryk på blot på fjernbetjeningen og din fritstående overdækkede terrasse køres automatisk ud.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Hyggelig belysning i aftentimerne

Oplev en fantastisk stemning på de sene aftentimer med LED-belysning, som kan tilvælges. LED-lys integreres i hver anden tværgående rille, og sikrer atmosfærisk lys under terrassens foldetag. LED-lyset kan dæmpes ved hjælp af en fjernbetjening og kan dermed tilpasses individuelle lysbehov.

Lodret sideafskærmning

For at designe et tekstilrum med endnu mere fleksibilitet, kan siderne på din Pergola Sunrain Q suppleres med vindstabile lodrette sidemarkiser. Markiseophængene er beskyttet i en kassette og kan valgfrit udstyres med et udsigtsvindue af transparent PVC.

Tidløst design

Med Pergola Sunrain Q er alle krav til moderne, tidløst design og effektiv beskyttelse mod sol, vind og regn implementeret. Vejrbeskyttelse kunne ikke være smukkere eller mere effektiv. Designet med den kubiske ramme matcher enhver moderne og skandinavisk bygning. Den kan monteres fritstående på søjler eller med den ene side på væggen. Flere anlæg kan uden problemer opsættes ”i serier”.

Et væld af farvemuligheder

Til din Pergola Sunrain Q findes en verden af forskellige attraktive dugfarver. Leiner stoffer er kendt både for deres kvalitet og for det store udvalg af designs. Sidst men ikke mindst beskytter markisebetræk fra Leiner mod UV-stråler op til en beskyttelsesfaktor 80. For stellets design kan dette fås i forskellige standardfarver, men det er også muligt at implementere enhver ønsket RAL-farve.

Modstandsdygtig i regn og vind

Når taget køres ud, beskytter terrassens foldetag effektivt mod solen, selv i hård vind eller vindstød. Hvis det regner, kan systemet sænkes med et tryk på en knap. En drænklap åbner automatisk, og regnvandet ledes væk på en kontrolleret måde gennem frontstøtterne.

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.