Fritstående markiser

Fritstående markise Markilux Planet

Det innovative markise-parasolsystem! Markilux Planet er et fritstående markisesystem, der fungerer som en parasol og kan drejes 335 grader rundt – mere fleksibelt bliver det ikke! Med Markilux Planet bestemmer du helt selv, i hvilken retning skygge skal være. Planet-modellen er en fantastisk fritstående solafskærmning og dens unikke design komplementerer andre markiser godt.

Planet kan bære markiser op til 610 cm i bredden.

Findes både i en drejbar version og i en fast monteret.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Er det en markise? Er det en parasol?

Markilux Planet er en markise og en parasol i ét. Den er et blikfang, der giver perfekt mulighed for skygge til dit udendørs areal. Denne markise-parasol beskytter dig mod solstråling med enestående pålidelighed; den er ekstrem robust og alligevel fleksibel i sin anvendelse.

Easy-Go greb

Med Easy-Go-grebet i den drejbar version kan du let dreje markisen, således der bliver skygger lige netop, hvor du ønsker det. Den slanke stolpe bærer den udvalgte markise med lethed, og kombinationen af funktionalitet og design er i dette system særdeles imponerende.

Drej op til 18 kvadratmeter skygge, nemt og enkelt!

Shadeplus

Med Shadeplus i forbomen kan du beskytte dig bedre mod blænding fra solen, hvis den hænger lavt på himlen, og samtidig skærme af for nysgerrige blikke rundt omkring. (Afhænger af markisevalg)

En verden af farver

Til Markilux Planet vælger du den markise, du ønsker monteret på systemet. Ud fra den valgte markise kan du vælge blandt hundredvis af forskellige farver og mønstre til din markisedug. Til selve Planet kan du vælge blandt 7 forskellige stelfarver, som passer til din smag.

Forøget komfort via automatisering og fjernbetjening

For yderligere komfort, kan du nemt fjernstyre den valgte markise, som monteres på Planet med fjernbetjening, app-styring eller endda stemmestyring. Du kan også tilføje en sol- og vindsensor eller rystesensor, som automatiserer markisen for at undgå skader.

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.