Fritstående markiser

Fritstående markise Markilux Syncra

Det ideelle markisesystem, hvor der ikke er plads til andre større fritstående markiseløsninger. Syncra er en stilfuld beskyttelse mod sol og vådt vejr til store områder, hvor pladsen på jorden kan være begrænset. Den perfekte løsning – især for kommercielle foretagender, hoteller, restaurationer, eller fredede bygninger.

Der er derfor ingen undskyldning for ikke at få en markise. Ved Syncra kan en enkelt eller 2 markiser, monteres på Syncras stolper, enkelt og elegant, fritstående i haven eller op ad en mur med en enkelt markise.

Flere montagemuligheder, kabler og el helt skjult i søjlerne, og lakeret i samme farve som markisernes stel.

Maxbredde: 700 cm, Maxudfald: 2x400 cm (Pergola 600 cm)
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Fritstående markise på 2 fødder

Fritstående aluminiumsrammesystem til montering af Markilux markiser på begge sider eller på blot den ene side. Dette markisesystem står bogstaveligt talt på egne ben: To runde eller firkantede stolper/ben og en massiv tværbjælke sikrer en yderst pålidelig stabilitet, for denne markise. Markiserne som monteres, kan nemt og enkelt betjenes uafhængigt af hinanden.

Op til 60 kvadratmeter

Generøs skygge, lige hvor du har behov for det. Det er citatet omkring Markilux Syncra – og et citat den lever op til. Som en enkelt enhed kan Syncra give skygge op til 60 kvadratmeter; som en koblet markise (flere Syncra sat i forlængelse af hinanden), er selv større arealer intet problem. Afhængigt af kravene kan en eller to foldearmsmarkiser eller Markilux Pergola monteres på Syncra.

Fix eller Flex

Markisesystemet er enten forankret til jorden (Fix) eller installeret ved hjælp af ballastkasser (Flex). Uanset hvilken variant du vælger, kan du altid regne med Markilux Syncra.

Hundredvis af farver

Dugene til Mx-5010 fås i flere hundrede forskellige farver og mønstre. Vælg yderligere mellem 7 standard stelfarver. Hvis det ønskes, kan du også vælge præcis den specielle RAL-farve du ønsker.

Dugen til din Syncra afhænger af, hvilke markisemodeller du vælger. Uanset valget, så vil der være mere end hundrede af farver og mønstre du kan vælge til dine Markilux Syncra markiser. Vælg desuden mellem 7 forskellige stelfarver til dit Syncra-konstruktion. Du kan her vælge at lade stelfarven til din Syncra flugte med stelfarverne til dine markisers stelfarvervalg eller trække Syncra farven i en helt anden retning.

Føl dig tryg, selv når vinden er frisk

Den kraftige konstruktion som Syncra bygger på, sørger for at dette markisesystem kan bruges i selv en frisk vind. Syncra er vurderet til at kunne modstå friske vinde op til vindmodstandsklasse 5. Dette svarer til at du trygt og sikkert kan sidde under din Syncra i vindhastigheder op til 8 – 10,7 meter i sekundet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

60 kvadratmeter ej nok?

I så fald er Syncra den perfekte løsning. Markilux Syncra kan kobles, hvilken betyder at flere system kan monteres i forlængelse af hinanden.

Forøget komfort via automatisering og fjernbetjening

For yderligere komfort, kan du nemt fjernstyre markisen med fjernbetjening, app-styring eller endda stemmestyring. Du kan også tilføje en sol- og vindsensor eller rystesensor, som automatiserer markisen for at undgå skader.

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.