Fritstående markiser

Visa mer

Solafskærmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningguiden Til solafskærmningguiden

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Bestil en fritstående markise hos os

  Hvis man ejer eller driver en restaurant eller café, hvor der er plads til en fritstående markise, kan det godt svare sig, at man vælger denne løsning. Det samme gør sig gældende, hvis man har en stor terrasse. Der er mange, der kunne tænke sig en fleksibel løsning, der passer til deres behov. Hvis du overvejer at bestille en fritstående markise, så er du landet det helt rigtige sted. Vi tilbyder en lang række løsninger for fritstående markiser, der i den grad kan hjælpe dig med at opnå det udtryk, du ønsker. Vores løsninger kan stå alene eller som en integreret del af en bygning eller et hus. Du har derfor stor fleksibilitet, når du bestiller en markise hos os.

  En spektakulær fritstående markise

  En pergola er en terrasseoverdækning, der kan skabe et meget moderne uderum. Hvis du ærgrer dig over, at du kun kan bruge terrassen om sommeren, så kan en fritstående markise vise sig at være den rette løsning for dig. Der er tale om en terrasseoverdækning, der giver uendelige muligheder. Fritstående markiser kan fås enten drejbar eller fast monteret. Man kan også vælge at montere den fritstående markise midt i haven eller et andet passende sted. Den fritstående markant kan fungere som en meget moderne udestue, hvor du kan hygge dig med dine venner og resten af familien. Man opnår mere end solafskærmning. En pergola kan være det element, der fuldender husets overordnede udtryk. En fritstående markise som fx en markant kan forbinde huset med haven på en meget harmonisk måde. På den måde kan du fremhæve husets arkitektoniske stil. Derfor kan det blive en investering, der øger husets værdi.

  Vores fritstående markiser

  Vores markiser fås i flere størrelser, farver, modeller og designs. Nogle af vores markiser byder på smarte funktioner, der kan skabe et uderum med en meget elegant konstruktion. Man kan fx åbne eller lukke taget efter behov. Man har også mulighed for at indbygge belysning og varme, hvis det ønskes. Dette kan være nødvendigt, hvis man har venner på besøg og gerne vil nyde de lune sommeraftner sammen med familie og venner. På den måde behøver man ikke at rykke ind i huset, fordi det bliver mørkt eller koldt. Når du bestiller din markise hos os, kan vi også montere den. Det sikrer, at markisen bliver monteret korrekt. Derudover slipper du for at skulle finde håndværkere, der kan klare opgaven for dig.