Netop nu har vi markiser og gardiner der skal ses.

Med vores markiser og gardiner kan du få fuldt udbytte af dit hjem, hele året. Alle os hos Moogio hjælper dig med alt fra måltagning til montage og vi giver derudover gode råd og tips. Vi hjælper dig med at finde noget som passer til din bolig, dine behov og dine ønsker. Kontakt os for et gratis besøg hjemme hos dig, eller send os foto, så hjælper vi med at finde den rette løsning

Oaser af skygge

Midt på dagen, når solen står højst på himlen. Der er der som regel bedst i skyggen. På billedet ses en frithængende parasol i klassisk hvid, fra vores schweiziske kvalitetsleverandør Glatz. Skræddersyet og bestilt på mål i nærmeste butik, for leverance inden ferien.

Målbestilt perfektion

Vores markiser og gardiner er altid i højeste kvalitet. Det gør at du har et produkt som holder stabiliteten, funktionen og farven i mange år. På billedet ses lange gardinlængder i en neutral farve. Tal med os i butikken, vi hjælper med at vælge den rigtige model, stofkvalitet, udførsel og farve.

Markilux MX3

Forlæng en sommeraften med et fuldendt design

Med den nye MX-3 fra Markilux, i stilren kassette, slankt design og overlegen funktion, til en rigtig fornuftig pris. Vælg også med fjernbetjening, terrassevarmer og belysning LED, så har du en markise der slår de fleste. Læs mere om MX-3 her.

Skræddersyet

Så er alle hjem unikke

Hos Moogio finder du ingen standardløsninger. For os er det vigtigt at du får en løsning som er tilpasset i mål og materialer til netop dit hus og din terrasse, og ikke mindst, at den er monteret korrekt.

Kan vi hjælpe?

Bliv inspireret og få gode råd i din nærmeste Moogio-butik, eller book et gratis besøg hjemme hos dig her på hjemmesiden. Vi har stor erfaring med solafskærmning og gardiner, og hjælper dig med at finde den rette løsning til dit hjem.

Tal med os!

Du er mere end velkommen til at booke et gratis besøg hjemme hos dig ved at klikke her, så hjælper vi med en løsning. Du er også velkommen i en af vores butikker, der ligger nærmest dig, så kan vi fortælle mere og hjælpe dig med at finde den helt unikke løsning til din bolig.