Er din terasse klar til mange (og lange) sommeraftener?

En markise gør din terasse mere hyggelig og mere funktionel. Det dæmper både sol og vind og holder aftenens dug og fugt væk. Når du vælger en skræddersyet markise på mål fra Moogio får du fantastisk kvalitet og stilrent design, ned i mindste detalje. Vi hjælper dig også med måltagning og professionel montage, det gør at din nye markise beholder både funktion og flot udseende i mange år. Kontakt os for et gratis besøg hjemme hos dig, eller send os foto, så hjælper vi med at finde den rette løsning. Find nærmeste butik her.

eksklusiv markise

Forlæng de gode sommeraftener

Har du set vores populære mobile terassevarmer “Stand alone free+ 1400 watt” til en pris på bare 5.995 kr. Dens stilfulde, mobile design og høje effekt (1400 watt) gør det både til en stilfuld og praktisk varmekilde selv på kølige sommeraftener. 

terrassevarmere

Bestil din markise nu…

Hvis du tænker på en ny markise, er det ikke for sent. Vi er her for dig og sørger for at du kan nyde en skræddersyet kvalitetsmarkise fra Moogio. Book et gratis besøg hjemme hos dig i dag, eller snak med en af vores konsulenter i din nærmeste butik, så hjælper vi dig med alt fra tilpasning til designtips og montering. Du kan også opdele din betaling rentefri i op til 48 måneder ved hjælp af vores partner Resursbank.

Praktisk markise

Markilux MX3

Forlæng dine sommeraftener med et fuldendt design

Med den nye MX-3 fra Markilux, i stilren kassette, slankt design og overlegen funktion, og tilmed til en rigtig fornuftig pris. Vælg også med fjernbetjening, terrassevarmer og belysning LED, så har du en markise der slår de fleste. Læs mere om MX-3 her.

Markiser i høj kvalitet

Skræddersyet

Så er alle hjem unikke

Hos Moogio finder du ingen standardløsninger. For os er det vigtigt at du får en løsning som er tilpasset i mål og materialer til netop dit hus og din terrasse, og ikke mindst, at den er monteret korrekt.

markiser ved rækkehus

Kan vi hjælpe?

Bliv inspireret og få gode råd i din nærmeste Moogio-butik, eller book et gratis besøg hjemme hos dig her på hjemmesiden. Vi har stor erfaring med solafskærmning og gardiner, og hjælper dig med at finde den rette løsning til dit hjem.

Tal med os!

Du er mere end velkommen til at booke et gratis besøg hjemme hos dig ved at klikke her, så hjælper vi med en løsning. Du er også velkommen i en af vores butikker, der ligger nærmest dig, så kan vi fortælle mere og hjælpe dig med at finde den helt unikke løsning til din bolig.