Gardinstang eller skinne med i købet

Er du nysgerrig på nogle af Luxaflex moderne, stilrene design gardiner? Så er der en ekstra god grund til at slå til nu. Netop nu tilbyder vi nemlig en tilhørende gardinstang eller gardinskinne, når du køber målbestilte  Luxaflex-gardiner hos os. SPAR fra 500,- og op til flere tusinde kroner. Tilbuddet* gælder t.o.m. 30/11 2021. Læs mere og bliv inspireret nedenfor, eller find din nærmeste Moogio-butik her. Velkommen indenfor hos Moogio – stilren kvalitet, i enhver detalje.

*Inkluderer ikke motor eller fjernbetjening. For Premium gardinstænger og tilbehør gives 50% rabat.

Fuldend indtrykket

Med gardiner som komplimenteres med gardinstænger eller skinner fra vort premiumsortiment giver du dine rum en komplet, flot indrammet finish. Et stilrent kvalitets indtryk, hvor gardinerne løfter og fremhæver din øvrige indretning. Altid skræddersyet og lavet på mål i butik eller ved besøg hjemme hos dig.

Målbestilt perfektion

Vores gardiner og gardinstoffer er altid fremstillet i højeste kvalitet. Det gør at dine gardiner holder udseende, funktion og farver i mange år. Tal med os i din nærmeste Moogio-butik så hjælper vi dig med at vælge stofkvalitet, mål og farve, som passer til netop din boligs indretning og stil, eller lad os komme på besøg hjemme hos dig.

Kan vi hjælpe?

Bliv inspireret og få gode råd i din nærmeste Moogio-butik, eller book et gratis besøg hjemme hos dig her på hjemmesiden. Vi har stor erfaring med solafskærmning og gardiner, og hjælper dig med at finde den rette løsning til dit hjem.

Tal med os!

Du er mere end velkommen til at booke et gratis besøg hjemme hos dig ved at klikke her, så hjælper vi med en løsning. Du er også velkommen i en af vores butikker, der ligger nærmest dig, så kan vi fortælle mere og hjælpe dig med at finde den helt unikke løsning til din bolig.