Efterårskampagne: 20% rabat på gardiner fra A House of Happiness

Vil du indrette med holdbart producerede gardiner, uden at gå på kompromis med design og kvalitet? Så skal du vælge gardiner fra vores helt nye kollektioner fra kvalitets producenten A House of Happiness. Netop nu får du 20% rabat på hele sortimentet af deres holdbare og miljørigtigt producerede design gardiner. Tilbuddet gælder t.o.m. 30/10 2021. Læs mere og bliv inspireret nedenfor, eller besøg din nærmeste Moogio-butik her. Velkommen til Moogio – stilren kvalitet, i enhver detalje. 

Højkvalitativ og holdbart design

Vores gardiner og gardinstoffer holder altid den højeste kvalitet. Det gør at du får gardiner som holder udseende, funktion og farve i mange år. På billedet nedenfor ses gardiner fra A House of Happiness. Tal med os i butikken så hjælper vi dig med at vælge gardinstof, mål og farve som passer til din boligs indretning og stil.

Genanvendeligt materiale

Med gardiner og gardinstænger fra vort “grønne” sortiment får din boligs rum en komplet, flot og lækker indrammet finish. Samtidigt gør du et holdbart valg, da disse gardiner er produceret efter en holdbar metode, ofte med genanvendte materialer og altid med ØKO-TEX-mærkning.  Skræddersy og bestil dine gardiner på mål i nærmeste butik eller få gratis besøg hjemme hos dig selv.

Kan vi hjælpe?

Bliv inspireret og få gode råd i din nærmeste Moogio-butik, eller book et gratis besøg hjemme hos dig her på hjemmesiden. Vi har stor erfaring med solafskærmning og gardiner, og hjælper dig med at finde den rette løsning til dit hjem.

Tal med os!

Du er mere end velkommen til at booke et gratis besøg hjemme hos dig ved at klikke her, så hjælper vi med en løsning. Du er også velkommen i en af vores butikker, der ligger nærmest dig, så kan vi fortælle mere og hjælpe dig med at finde den helt unikke løsning til din bolig.