Solsejl

Ideen med solsejl er ikke bare at skabe skygge og læ mod regn

Slidstærkt solsejl i høj kvalitet

Et solsejl er oplagt, når du vil skabe et hyggeligt område i haven eller ved terrassen. Sejlet giver dig god afskærmning fra solen, mens det også giver dig et overdækket område, hvor du kan nyde dine forårs- og sommerdage i godt selskab. Moogio tilbyder solsejl som er vandtæt og af høj kvalitet. Vores sejl er udført i et enkelt design og med innovativ teknologi. Du kan selv tilpasse og personliggøre solsejlet, så det matcher dine behov og din stil på terrassen. Vælg selv om det skal være et firkantet solsejl eller om du er til en diagonal sejldug. Opdag meget mere her på hjemmesiden eller i et af vores showrooms. Vi vejleder og hjælper dig gerne med at vælge den rigtige variant.

– En smart løsning med solsejl, er en god måde at udtrykke design på. Du kan lave sejlet i næsten den form du ønsker og er i mange tilfælde ideel der hvor en markise slet ikke er mulig og så er det meget smart og giver en hel ekstra dimension til den terrasse eller udeplads.

Gert Bammeskov, Moogio Aarhus

Stilfuldt og praktisk solsejl terrasse

Selvom solsejlet er et praktisk produkt, i form af at det skal give dig læ og skygge, så skal det også fremstå pænt. Vores sejlduge er utrolig flotte at se på. De er designet med fokus på, at haven og terrassen skal være indbydende. Samtidig matcher produkterne den danske byggestil med et indgående fokus på et stilrent design. Det er et lækkert alternativ til en traditionel markise, og samtidig med at det matcher en enkel og skandinavisk stil, får du følelsen af at være en tur syd på.

Manuelt eller fjernstyret solsejl til terrasse

Hvordan vil du styre dit solsejl? Moogio tilbyder løsninger for enhver. Om du ønsker en løsning, hvor du betjener solsejlet på manuel vis, eller om du vil have den mest komfortable løsning; nemlig en fjernstyret model.

I vores sortiment finder du seks typer solsejl:
Soliday C (fjernstyret)
Soliday CS (fjernstyret)
Baldakin (fjernstyret)
Soliday A (manuelt)
Soliday M (manuelt)
Baldakin (manuelt)

Iblandt disse finder du både solsejl, der rulles op langs en diagonal akse, mens du også kan opdage designs, der fungerer som et slags alternativ til en klassisk markise, hvor sejldugen rulles op på en vægbefæstet akse. Solsejlene kan benyttes på et væld af placeringer, om det er over fliseterrassen, tagterrassen, den ophævede træterrasse, pool området eller i et hjørne af haven. Der er mange muligheder.

Vælg gerne den manuelle betjening, når du blot har brug for at justere solsejlet en smule i ny og næ. Men hvis du derimod ofte har et behov for at rulle det ind og ud, kan det give mening at gå med den mere komfortable fjernstyring af solsejlet.

Flot og funktionelt solsejl på wire

Et terrassesejl på wire er en solid og holdbar løsning. Det lyder måske lidt usikkert, men vores designs er sikret mod pludselige vindstød. Ligesom de også har indbygget hæve-/sænkesystemer til de fastgjorte stolper. På den måde kan du let få vand til at løbe af sejlet. Udover denne optimale funktionalitet er vores designs meget flotte at se på. Personliggør selv dit valg med forskellige typer stof og farve på sejldugen.

Find et sejl til terrassen hos Moogio

Hos Moogio går vi højt op i at tilbyde løsninger, der matcher dine behov og din stil. Vores solsejl er ingen undtagelse. Hos os kan du få sejldug på mål. Det vil sige, at du kan købe et produkt, der passer præcis til din terrassestørrelse, dit pool område eller din tagterrasse.

Køb terrasse sejl af den bedste kvalitet

Moogio står bag et væld af solafskærmningsprodukter. Alle er de af høj kvalitet og med mulighed for tilpasning. Vi ånder og lever for, at du skal kunne købe skræddersyede løsninger til dit hjem. Solsejlet fungerer som en forlængelse af boligen og giver dig mulighed for at nyde timerne ude i læ for sol og regn. Find din variant i dag og bliv klar til at nyde forår, sommer og sensommer i din have.