Pergola

Pergola er den optimale markiseløsning til dem, der har en større terrasse at beskytte.

Få en pergola markise

Hos Moogio er vi specialiseret i markiser og anden overdækning, som kan beskytte dig mod sol, vind og vand, når du ønsker at få mest muligt ud af den danske sommer. Vi samarbejder med en lang række private, restauranter, caféer og mange andre, som har behov for overdækning, og der er mange muligheder for dette. En af vores foretrukne markiser er de såkaldte pergola markiser, som er den perfekte løsning til terrasseoverdækning. Det smarte ved denne løsning er, at markisen nemt kan køres ud, når der opstår behov for overdækning. Om vinteren eller på de dage, hvor du ikke har dette behov, kan du holde markisen lukket i kassetten. På denne måde slipper du for permanent overdækning, som også vil blokere for vintersolens begrænsede stråler, hvilket vil være en skam.

Fordel ved markise pergola

Vi er meget stolte af vores store udvalg af denne type markiser, og vi skræddersyer en løsning, som passer til jeres ønsker og behov. Vi har samarbejdet med både virksomheder og private om effektive løsninger på overdækning, og vi finder også gerne en løsning for jer, når I er på udkig efter en regntæt markise, som også beskytter mod solens skarpe stråler på de varme sommerdage.

Der er mange muligheder i forhold til design og modeller, så kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at vælge den helt rigtige markise, som opfylder dine behov.

Få en markise til pergola

Kontakt os i dag for at høre nærmere om dine muligheder for en førsteklasses pergola markise, som giver et meget stort udfald på helt op til 6 meter.

Mulighederne er mange, og vi glæder os til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige løsning uanset, om I er på udkig efter en markise til overdækning af jeres terrasse eller overdækning til udeservering.

Pergola er til dem der ønsker en markise med meget stort udfald, helt op til 6 meter. Markisen er uden knækarme, men med sidestyr i begge sider og yders 1 søjle i hver side der fæstnes til jorden. Pergola 210 kan individuelt sænkes i siderne. Sammen med at stolper er fastgjort i fronten, er markisen utrolig vindstabil og tåler mere vand med den rette hældning. Der stilles mindre krav til befæstigelse på mur eller stern, da trykket er væk fra kassetten, da der ingen arme er på.

Maxbredde: 600cm, Maxudfald: 600cm – flere kan sammenkobles