Rullegardiner

Twistrullegardiner

Er det en persienne eller er det et rullegardin. Det er egentlig et rullegardin med persiennens gode egenskaber kombineret med letheden og de gode egenskaber fra rullegardinet, genialt.

Måske er det striberne i Twist Rullegardin som understreger hjemmets indretning. Helt sikkert er det at Twist Rullegardin forandrer følelsen og lysindfaldet i rummet. Kast dig ud i et overflødighedshorn af valgmuligheder med væv i forskellige farver og strukturer.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Twin light rullegardin Moogioline

  Twin Light fra Moogioline er en bred kollektion af stoffer og mønstre i tidens farver. Gardinerne kan monteres i kassette eller uden kassette, alt efter ønske og behov.

  Twin light kan betjenes med kuglekæde eller med motor og fjernbetjening. Kassetten findes i hvid, sort eller aluminum.

  Har man flere gardiner i samme rum kan disse mønstertilpasses, så striberne følger hinanden, også selv om der er variation i højderne på vinduerne.

  Maxbredde: 275 cm, Maxhøjde: 260 cm

   

 • Twist rullegardiner Luxaflex

  Twist® giver dig med to lag væv en fantastisk og enkel måde at styre lys og privatliv. Justér let gardinet, og nyd de tætte og transparente striber, der glider forbi hinanden. Lad gardinet være åbent, halvt åbent eller helt lukket for at få præcis det lysindfald eller den afskærmning, du ønsker.

  Luxaflex® Twist® fås i forskellige stribebredder og i en lang række
  farver og væv, fra fyldig sort til raffinerede og metalliske udtryk. I
  transparent eller tæt – så det passer lige præcis til din stil og dit hjem.
  Twist® er flot i alle vinduer – fra små vinduer til store panoramavinduer, hvor de giver et fantastisk udtryk samtidig med en uovertruffen lyskontrol.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

Solafskræmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden