Rullegardiner

Klassiske rullegardiner

Rullegardiner behøver ikke være triste. Hos Moogio vælger du blandt mere end 200 farver og et stort udvalg af håndlavede nedtræk og detaljer. Du vælger selv hvilket udtryk dine rullegardiner skal have. Moderne og stilrent, eller klassiskt og varmt?

Moogios rullegardiner fås med elektrisk betjening og automatik for optimal komfort. Enkel batteri motor og fjernbetjening gør det enkelt at montere. Batterimotor, fjernbetjening og batterier fås i dag samler fra 749 kr.

Alle vore rullegardiner leveres med 5 års garanti, det vidner om den bedste kvalitet der er skræddersyet til dine vinduer.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Rullegardiner Moogioline

  Rullegardiner behøver ikke være triste. Hos Moogio vælger du blandt mere end 200 farver og et stort udvalg af håndlavede nedtræk og detaljer. Du vælger selv hvilket udtryk dine rullegardiner skal have. Moderne og stilrent, eller klassiskt og varmt?
  Forskellige afslutninger med underlister i aluminium giver et flot aftryk på et helt enkelt rullegardin, der også kan påsættes betjeningskæde i metal – ganske eksklusivt.

  Rullegardinerne findes i small, medium og large system, så det er muligt at lave rullegardiner helt op til 400 x 400 cm.

 • Rullegardiner Luxaflex

  Luxaflex® tilfører en helt ny dimension til det traditionelle rullegardin med et elegant designet system og en bred vævskollektion. Luxaflex® kollektionen åbner døren til en verden af fantastiske muligheder med
  transparente, semi-transparente, tætte og mørklæggende væv –
  som vælges afhængig af hvilken funktion gardinet skal opfylde. Sæt
  dit personlige præg på gardinet med de 15 forskellige afslutninger i flere farvevarianter.

  LiteRise® betjening til rullegardiner er en ny og innovativ betjening, der betyder, gardinet hæves eller sænkes ved at skubbe eller
  trække let i underlisten. Placer nemt og enkelt gardinet i
  præcis den højde du ønsker. LiteRise® er en optimal betjening
  i forhold til børnesikkerhed, som har stor fokus hos Luxaflex®.

  Luxaflex®’ unikke XL og XXL rullegardinssystemer gør det muligt at lave rullegardiner op til en bredde på 450 cm og en højde på 460 cm, hvilket gør, de kan bruges i meget store vinduer. Det raffinerede system gør at gardinerne trods størrelsen stadig er enkle og lette at betjene.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

Solafskræmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden