Rullegardiner

Facette®

Lys er godt for både krop og sjæl. Og med Facette® kan du være sikker på at kunne justere lysindfaldet, så det passer til både humør og behov. Facette® er specialudviklet til at skærme for den skarpe sol – uden at skærme for lyset. Gardinets lagdelte striber danner i nedrullet tilstand smukke, stilrene linjer, som lukker lyset ind og får dit hjem til at tage sig ud fra sin bedste side, når solen rammer dine vinduer.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Facette Luxaflex

  Elegance og funktionalitet går hånd i hånd, når du vælger Facette® til
  dine vinduer. Det smukke gardin har rullegardinets stilrene look. Det består af to lag stribet væv, som kan forskydes i forhold til hinanden. I nederste position justerer du stribernes placering i forhold til hinanden for at få præcis det lysindfald eller afskærmning fra  forbipasserende, du ønsker. Du hæver og sænker gardinet i enten lukket eller åben position.

  Facette® fås i en bred farvepalette – fra de dæmpede nuancer til de mere iøjnefaldende trendfarver. Facette® fås i to stribebredder, fra
  ultraslim til en markant bred åbning. Vælg det væv der passer bedst til dine vinduer og få en anderledes gardinløsning, der matcher din stil og dit hjem.

  Se video

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

Solafskræmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden