Persienner

Kombipersienner

Kombipersiennen er en moderne persienne, som bygger på gamle traditioner inden for persienneproduktion. Ved at kombinere det klassiske persiennedesign fra 1947 med moderne produktionsmetoder har man udviklet en persienne med et moderne design og de nyeste overfladebehandlinger. Over- og underlisterne er udført i massivt træ, mens de 50 mm aluminiumslameller understreger kontrasten mellem gammelt og nyt. Brede stigebånd eller standardstigesnore, traditionelle styremekanismer og solide stålbeslag giver dette unikke, håndlavede produkt den perfekte finish.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
  • Design og teknik

    Kombipersiennen er den gamle persienne af træ, med synligt låse og drejesystem, kombineret med alulameller der er helt oppe i tiden. Dette giver en helt unik udførsel, med 50 mm lameller, ganske eksklusivt. Kombineres med over- og underlister i massivt lakeret træ, sort eller hvid.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.