Solafskærmning indvendig

Flotte og funktionelle gardiner og anden solafskærmning har stor indvirken på boligens arkitektoniske udtryk og indeklima. Det skal være dejligt at være indenfor i ens bolig, uanset hvordan vejret er udenfor vinduerne. Blandt Moogios store udvalg af gardiner og anden indvendig solafskærmning finder du mange moderne og flotte løsninger, der hjælper dig med at sprede hygge, stabil temperatur indendørs og den rette stil til alt fra soveværelse, børneværelse, alrum, stue eller køkken. Alle vore produkter skræddersyes og tilpasses til netop din smag og netop den funktion som du er ude efter til din bolig.

  • Solafskærmning
  • Afskærmning mod indkig
  • Mørklægning
  • Lysdæmpning

Jeg købte rullegardiner til mit alrum hos Moogio. En professionel sælger kom på besøg hjemme hos mig, hvor jeg fik præsenteret de bedste løsninger til mine vinduer og mit behov. Der blev samtidig taget mål af vinduerne. Derefter besøgte jeg den flotte butik, valgte type og farver og bestilte gardinerne. Rullegardinerne er super flotte og jeg er meget tilfreds med mit køb hos Moogio.

Lars Hansen, Kolding

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.