Sommerkampagne: Gratis Connexoon med motoriseret markise fra Markilux & Draper

Vi har ikke bare markedets bedste udvalg af måltilpassede kvalitetsmarkiser. Netop nu er vi endnu mere. Hvis du bestiller en markise med motor fra Markilux eller Draper mellem den 1/6 og den 30/6 2019, så giver vi en fantastisk Connexoon fra Somfy med i prisen. Med Connexoon kan du helt enkelt styre din markise med din smartphone. Du er velkommen i en af vores butikker for at se hvordan det ser ud og hvordan det fungerer.

Oplev selv Connexoon i en af vores butikker!

Vores markiser skræddersyes og monteres altid efter dine ønskemål. Vi hjælper dig også med at finde det rette tilbehør, ikke mindst app styring. Så, velkommen ind i en af vores butikker, så tester vi Connexoon og giver gode råd, tips og inspiration om alt indenfor markiser. Du er også velkommen til at booke et gratis hjemmebesøg med en af vore konsulenter, hvis du vil have professionel hjælp hjemme hos dig selv. Nærmeste butik finder du her.

Hvad indeholder kampagnen?

Netop nu får du en gratis Connexoon (Værdi 1295 kr.), når du køber en markise med motor fra Markilux eller Draper. Tilbuddet gælder fra 1/6 2019 til og med 30/6 2019.

Gratis hjemmebesøg

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning

Kontakt din lokale Moogio-butik for rådgivning og et gratis hjemmebesøg ved at klikke her. Ved besøget kigger vi på forskellige typer af markiser med motor, app-styring og hvilken kombination som passer bedst til netop din bolig eller terrasse. Du får naturligvis stor mulighed for at stille spørgsmål i fred og ro. Velkommen ind til Moogio!

Book møde her