Op&Ned plisségardiner

Op&Ned plisségardiner Luxaflex®

Op&Ned plisségardinet er en innovation af det traditionelle gardinformat. Du justerer plisségardinet med et centreret greb, der sidder på gardinets top- og bunliste, og på den måde undgår du helt snore. Dette giver dig mulighed for at kunne parkere gardinet, hvor der er mest brug for det - i enten toppen, på midten eller i bunden af vinduet. At kunne skærme af, hvor behovet er størst, er med til at sikre et positivt indeklima, samtidig med at du skærmer af for lys uden at gå på kompromis med privatlivets fred.

Plisségardinet er bygget på samme top- og bundlister som de almindelige plisségardiner. Små diskrete snore løber i den siderne af gardinet, som sikrer at gardinets holdes på plads. Stofferne fås i mange forskellige farver, teksturer og mønstre.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Mere information

  Plissébredder: 20 og 32 mm

  Lyskontrol: Placer gardinet præcis, hvor du ønsker det i vinduet, for effektiv afskærmning uden nødvendigvis at lukke alt lys ude.

  Blænding: Fås med specialudviklet stof, som har en metalliseret bagside, der er udviklet til at modvirke blænding i tv- og computerskærme, uden at skulle lukke dagslys eller udsigt ude.

 • Teknisk information / Betjening

  LiteRise®: En unik snoreløs betjening, hvor man hæver/sænker gardinet ved at trykke/trække let i underlisten. Med Med LiteRise® slipper du for betjeningssnore, og får en børnesikker betjeningsløsning. Leveres med metalhåndtag i underlisten – hvis eller aluminiumsfarvet.

  Snoretræk: Træksnor som hæver og sænker gardinet med.

  Greb: Betjenes ved at man hæver/sænker gardinet ved at trække op/ned i grebet på listen. Du placeres blot gardinet, præcis hvor du ønsker det. Betjeningen er en børnesikker løsning, og du undgår at have snore til at hænge.

 • Opmåling / Montering

  For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

  Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex®:

  1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
  2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
  3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
  4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

  Tænk også på dette!

  • Er dine vinduesrammer lige?
  • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
  • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?
 • Pris / Levering

  Alle Op/Ned plisségardiner fra Luxaflex® er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor varierer afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af rullegardin.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskærmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden