Frithængende plisségardiner

Frithængende plisségardiner Moogioline

Plisségardiner fylder ikke meget. De er næsten usynlige når de ikke er kørt for. Omvendt meget effektive når de skal beskytte mod sol, varme, indkig eller lys. Moogio har et stort udvalg af plisségardiner til alle typer af vinduer. Vælg blandt hundredvis af stoffer; ensfarvet, mønstret eller transparent? Eller med varmeregulerende stof med bagsiden i perlemor eller aluminium. Mulighederne er talrige med plisségardiner.

Vælger du plisségardiner fra Moogioline, får du et gardin i stilrent design. Kollektionen byder på hundredevis af forskellige stoffer at vælge imellem; ensfarvet, transparent, lyse, mørke eller mønstret.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Mere information

  De fleste af Moogiolines plisségardiner er af polyester, men nogle fås også i bomuld. Alle stofferne er enkle at rengøre.

  Enkelt udtryk med små smalle lister i aluminium, hvor stoffet hjælper til at det ikke føles alt for maskulint. Når gardinet køres helt op, er det næsten helt usynligt. Plisségardiner findes i mange former, og man kan ikke tænke på et vindue, hvor der ikke kan laves et plissegardin til, eftersom de kan laves som både trekantet, femkantet, skrå overliste – ja, alt er muligt med Moogioline plissegardiner.

  Skinner er tilgængelige i fire standardfarver: sølv, hvid, sort/brun og messing. Det er dog også muligt at få skinne i en valgfri RAL-farve.

  Plastkomponenter er tilgængelige i grå, hvid og sort.

  Maxbredde: 240 cm
  Maxhøjde: 300 cm

 • Teknisk information / Betjening

  Snoretræk: Placering i højre eller venstre side.

  Kædetræk: Kæde i plast. Placering i højre eller venstre side. Metalkæde er også muligt.

  Motor: Indbygget motor fra Somfy. Her kan du læse mere om motoriseret styring.

 • Opmåling / Montering

  For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

  Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

  1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
  2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
  3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
  4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

  Tænk også på dette!

  • Er dine vinduesrammer lige?
  • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
  • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?
 • Pris / Levering

  Alle plisségardiner fra Moogioline er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor varierer afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af rullegardin.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskræmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden