Frithængende plisségardiner

Frithængende plisségardiner Luxaflex

Luxaflex® plisségardin er en elegant og effektiv solafskærmning, som passer til stort set alle vinduer og vinduesfaconer. Gardinet består af en over- og underliste i aluminium med et plisseret stof imellem, som fylder minimalt når det er foldet op. Vores kollektion er et overflødighedshorn af farvestrålende stoffer, spændende grafiske mønstre og forskellige transparentheder. Her er noget for enhver smag og ethvert hjem.

Plisségardinet betjenes med enten snoretræk, kædetræk, greb, motorstyring eller de patenterede løsninger LiteRise® og SmartCord®.

Vævsbredden fås i 20 eller 32 mm.
Lister, snore og detaljer fås i hvid, sort, grå eller antracit. Som standard matcher snoren den valgte skinnefarve.

Maxbredde: 240 cm
Maxhøjde: 300cm
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Mere information

  Udover det normale stofudvalg, så findes der forskellige specialstoffer at vælge mellem til dine plisségardiner:

  • Nat/Dag: Gør det muligt at kombinere 2 stoffer i samme gardin, således der er en valgt farve/transparenthed øverst og et andet nederst.
  • Topar® plus: Stoffet har en god refleksion af sol- og lysstråler, og tåler bl.a. fugt. Stoffet er efterbehandlet, således det modstår snavs og smuds bedre end stoffer, der ikke er efterbehandlet. Samtidig er stoffet afvisende overfor vand og oliebaserede væsker.
  • Dust Block®: Tekstilet er efterbehandlet, så det frastøder røg, støv, vand og oliebaserede væsker som fx. vin og kaffe. Efterbehandlingen virker både på for- og bagside, og forlænger produktets levetid.
  • Verosol®: Stoffet er et unikt tekstil med aluminium på bagsiden. Tekstilet reflekterer solens stråler effektivt og skabet et særligt behageligt indeklima. Stoffet findes i tre transparentheder og fås i 6 basisfarver.

  Tip:
  Parker jævnligt plisségardinet optrukket for at forlænge den smukke plissérings levetid

 • Teknisk information / Betjening

  Snoretræk: Placering i højre eller venstre side. Træksnoren leveres i henhold til regler om børnesikkerhed.

  Kædetræk: Placering i højre eller venstre side. Kæde i hvid, grå, antracit eller sort plast. Længde: 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 og 350 cm. Metalkæde er også tilgængelig, hvis ønskes.

  Greb: Betjenes med et eller to greb ved bredde over 128 cm. Grebet leveres i samme farve som listefarve, men transparent plastgreb eller metalgreb er også muligt. Det er også muligt at bestille en betjeningsstang, hvis ønskes.

  LiteRise®: Betjenes med eller uden greb i metal eller transparent plast. LiteRise er en snoreløs betjening, hvor du let hæver og sænker dit gardin med et greb på listen. Gardinet bliver der, hvor du placerer det. Ved bredde over 160 cm isættes altid 2 greb.

  SmartCord®: Træksnor i venstre eller højre side. SmartCord® er en kort betjeningssnor, hvor snoren altid forbliver kort, uanset om gardinet er oppe eller nede. Med SmartCord® slipper du for, at have en lang snor hængende eller liggende i vindueskarmen.

  Motor: Indbygget 12V (batteri) eller 24V DC motor. Her kan du læse mere om motorstyring.

  PowerView®: Indbygget 18V motor, som kan styres ved hjælp af fjernbetjening eller app.

 • Opmåling / Montering

  For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

  Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex®:

  1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
  2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
  3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
  4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

  Tænk også på dette!

  • Er dine vinduesrammer lige?
  • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
  • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?
 • Pris / Levering

  Alle plisségardiner fra Luxaflex® er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor varierer afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af rullegardin.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskræmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden