Plisségardiner

Frithængende plisségardiner

Plisségardiner fylder ikke meget. De er næsten usynlige når de ikke er kørt for. Omvendt meget effektive når de skal beskytte mod sol, varme, indkig eller lys.
Moogio har et stort udvalg af plisségardiner til alle typer af vinduer. Vælg blandt hundredevis af stoffer. Ensfarvet, mønstret eller transparent? Eller med varmeregulerende stof med bagside i perlemor eller aluminium. Mulighederne er talrige med plisségardiner.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Plisségardiner Moogioline

  Moogio har et stort udvalg af plisségardiner til alle typer af vinduer. Vælg blandt hundredevis af stoffer. Ensfarvet, mønstret eller transparent? Eller med varmeregulerende stof med bagside i perlemor eller aluminium. Mulighederne er talrige med plisségardiner.

  Enkelt udtryk, små smalle lister i aluminium, men stoffet gør det alligevel ikke alt for maskulint. Når gardinet køres helt op, er det næsten helt usynligt. Plissegardiner findes i mange former, man kan ikke tænke sig et vindue, hvor der ikke kan laves et plissegardin til, både trekantet, femkantet, skrå overliste, alt er muligt med Moogioline plissegardiner.

  Maxbredde: 240 cm, Maxhøjde: 300 cm

 • Plisségardiner Luxaflex

  Plisségardinet er mulighedernes gardin. Det fås til alle vinduesfaconer
  og med mange forskellige betjeningsmuligheder. Vores kollektion er et overflødighedshorn af farvestrålende stoffer, forskellige transparentheder og spændende grafiske mønstre. Her er noget for enhver smag og ethvert hjem. Vælg mellem to forskellige
  plissébredder og gå efter den der passer bedst til dine vinduer.

  Du kan helt undvære betjeningssnore med det unikke LiteRise® system. Med et let træk eller skub i underlisten hæves og sænkes gardinet. Dit plisségardin kan også motorbetjenes, og er et oplagt valg i ovenlysvinduer eller højtsiddende vinduer. Desuden fås plisségardinet med snorlås eller sidetræk.

  Se video

  Maxbredde: 240 cm, Maxhøjde: 300 cm

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskræmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden