Plisségardiner

Duette plisségardiner

Dobbeltplisse er et plisse hvor snorhullerne bliver usynlige, da de ligger mellem de 2 lag stof. Det betyder at der også med plisse kan laves 100 % mørklægning. Gardinerne er også isolerende, da der mellem de 2 lag stof dannes en lille luftpude.
Snorene bliver på denne måde også usynlige ned gennem stoffet.
Duette fåes i et bredt af væv i flotte mønstre og farver - og i flere transperantheder. Duette er med til at holde et minimalistisk look, med de små fine plisseringer. Til Duette stofferne findes alle plissemodellerne, snorløse betjeninger, op/ned gardiner og almindelige frithængende systemer. Farvemuligheder er uendelige, der er noget for enhver smag, det garanterer vi. Duette er også det miljørigtige valg af plissegardiner, det både isolerer, giver hygge, sparer på varmeregningen eller nedkølingsomkostninger og så er det samtidigt lydisolerende.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Duetteplissé fra Moogioline

  Duetteplissé fra Moogioline er gardiner af meget høj kvalitet i et stort udvalg af farver, der matcher danske boliger og danskernes smag.

  Moogioline har en bred kollektion af farver og mønstre, så alle kan finde deres favorit. Listerne findes i fire standardfarver: Alu, hvid, sort og messingfarvet. Er der specielle krav til listefarve, løser vi også dette.

   

 • Duetteplissé fra Luxaflex

  Duette® fås i et bredt udvalg af væv i flotte farver og strukturer – og i
  flere transparentheder. Duette® tilfører smukke plisserede folder
  til alle vinduesformer, og findes i plissébredder på 25, 32 og 64 mm,
  som hver især passer flot til forskellige vinduesstørrelser.

  Det revolutionerende Luxaflex® SmartCord® gardin betjenes med et
  pumpesystem, hvor snoren altid forbliver kort. Det er nemt at betjene og gør dit vindue langt smukkere. Den korte snor betyder nemlig, du undgår lange filtrede snore på gulvet eller i vindueskarmen.
  LiteRise® betjenes uden snore og hæves ved at skubbe let i underlisten. Gardinet kan placeres præcis i den højde, du
  ønsker.

  Se video

   

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskræmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden