Panelgardiner

Panelgardiner efter mål

De stadigt mere populære panelgardiner skaber en stilfuld indretning. Lys og skygge styres med de store paneler. Du kan skyde panelerne for vinduet eller til siden, præcis som du vil. Og du ved vel, at panelgardiner også fungerer perfekt som rumdeler? Effektivt, men også diskret når du ikke vil anvende dem.

Et panelgardin syet af gardinstof bliver lidt mere levende end et panelgardin syet af rullegardinsstof. Eftersom stoffet er lidt mere levende begår denne variant sig ikke så godt som rumdelere som panelgardin af rullegardinsstof.
De forskellige farver og mønstre kan blandes, til dit eget individuelle design.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
  • Panelgardiner Moogioline

    Moogioline panelgardiner stofpaneler kan individuelt eller samlet køres for eller fra, glider let og elegant i den diskrete skinne. Panelgardin kan bruges som rumdeler, afskærmning for sol og indkig, som traditionel solafskærmning, men giver også en fin dekoration til rummet. Med gardinstof tager panelgardiner også en del rumklang, hvis man har problemer med dette. Paneler kan være helt op til 135 cm i bredden.

  • Panelgardiner Luxaflex

    Luxaflex panelgardiner kan leveres i utallige forskellige udgaver, som fx laserskårede, hvilket giver en flot afslutning. Luxaflex panelgardiner leveres komplet med system til ophængning og naturligvis med 5 års garanti. Luxaflex bruger deres rullegardinskollektion til panelgardiner, så en kombination af rullegardiner og panelgardiner går fint, med samme mønster og farve, en kombination der tit anvendes.

     

Lignende produkter