Klassiske lamelgardiner

Klassiske lamelgardiner Moogioline

Et pænt, moderne og stilrent valg som giver et luftigt udtryk. Med lamelgardiner styres lyset let ind i rummet. Lamelgardiner passer fint til større vinduespartier og til eksempelvis kip med skrå overliste. Moogiolines lamelgardiner fås i en lang række designs, afhængigt af vinduesvinkler og størrelser.

Gardinernes fås i to lamelbredder, 89 mm og 127 mm. Kollektionen består af mere end 130 stoffer i forskellige farver, mønstre, transparentheder og strukturer. Der findes hertil også stoffer som er flammehæmmende og nogle som er designet til at undgå blænding i tv- og computerskærmen. Kan kombineres med det populære screenstof, så du bibeholder udsyn uden at solen generer.

Som standard betjenes lamelgardinerne med kuglekæde eller trækstang, men det er også muligt at få dem betjent med motor og fjernstyring.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Teknisk information / Betjening

  Snor/kæde: Kæden benyttes til at vinkle lamellerne til den ønskede position, og snoren bruges til at trække for og fra.

  Snor/drejestang: Snoren bruges her til at trække for/fra, og drejestangen benyttes til at vinkle lamellerne.

  Betjeningsstang: Her benyttes betjeningsstangen både til at trække lamellerne for/fra, samt til at vinkle lamellerne. Ved denne betjeningsmulighed slipper du dermed for, at have snor eller kæde hængende.

  Motor: Somfy-motor som galant styre dine lamelgardiner. Læs mere her om motorisering.

 • Opmåling / Montering

  For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

  Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

  1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
  2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
  3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
  4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

  Tænk også på dette!

  • Er dine vinduesrammer lige?
  • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
  • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?
 • Pris / Levering

  Alle lamelgardiner fra Moogioline er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor varierer afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af gardiner.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskærmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden