Lamelgardiner

Klassiske lamelgardiner

Et pænt, moderne og stilrent valg som giver et luftigt udtryk. Med lamelgardiner styres lyset let og ind i rummet. Kan kombineres med det populære screenstof, så du bibeholder udsyn uden at solen generer.
Lamelgardiner passer fint til større vinduespartier og til eksempelvis kip med skrå overliste. Eller hvorfor ikke bruge lamelgardiner som en flexibel rumdeler?
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Klassiske lameller Moogioline

  Et pænt, moderne og stilrent valg som giver et luftigt udtryk. Med lamelgardiner styres lyset let og ind i rummet. Kan kombineres med det populære screenstof, så du bibeholder udsyn uden at solen generer. Kan betjenes manuelt, med snor/snor eller førestang og selvfølgelig med motor og fjernbetjening.

  Firkantet overliste i forskellige farver, passende til væg eller loftmontage. Vinkling af lameller, hvor lamellerne kan være 89 eller 127 mm brede. 127 mm passer perfekt til dybe lysninger, det giver en mindre lamelpakke i siderne når lamellerne ikke er kørt for.

   

 • Klassiske lameller Luxaflex

  Lysindfaldet reguleres ved at dreje på lamellerne, som kan indstilles meget præcist, så kun det ønskede lys lukkes ind. Lamelgardiner er derfor en oplagt løsning til de store åbne vinduespartier, man finder i mange moderne hjem. Lamelgardiner er også særligt velegnet til vinduer med skrå overkarm, da længden på hver enkelt lamel bliver tilpasset. Alle lamelgardiner laves på mål efter dine vinduer.
  Se video med børnesikker betjeningsstang – NYHED

  Maxbredde: 700cm, Maxhøjde: 600cm

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskræmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden