Lamelgardiner

Energismarte lamelgardiner

Ved at vælge et energismart stykke stof til lamelgardinet vælger du fornuftigt både for miljøet og for din egen økonomi. Det energismarte stof til lamelgardinet har en isolerende og lysblokerende funktion, hvilket gør at varmen hverken trænger igennem eller lukkes ud. Om sommeren kommer varmen ikke ind og om vinteren holdes kulden ude med denne isolerende funktion, så du har altid et dejligt indeklima.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Energismarte lameller Moogioline

  Moogiolines energismarte lamelgardiner findes i 2 lamelbredder, 89 mm og 127 mm. Stofkollektionen består af over 130 forskellige stoffer, med forskellige mønstre, farver og strukturer. Der findes flammesikre stoffer, samt stoffer der hindre generende lys i din PC. Som standard betjenes manuelt, men der er rig mulighed for motorisering og fjernbetjening.

   

 • Energismarte lameller Luxaflex

  Luxaflex energismarte lameller findes i 3 forskellige lamelbredder; 63 mm, 89 mm og 127 mm. Lamelgardinerne betjenes med kuglekæde, snor eller drejestang, førestang eller med motor og fjernbetjening. Skinnerne findes i hvid, sort eller aluminium. Hvis du vil give dit lamelgardin lidt ekstra, fås disse med ind svejsede bundlodder eller med bundkæde og betjeningskæde i rustfrit stål som en dekorativ detalje.

  Luxaflex kollektionen består af et meget bredt udvalg af farver og mønstre. Her er alle muligheder for at finde netop det du søger.

  Maxbredde: 700 cm, Maxhøjde: 600 cm

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskræmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden