Klassiske gardiner

Klassiske gardiner Luxaflex®

Luxaflex® tilbyder en gardinkollektion med stoffer af høj kvalitet for både private og offentlige miljøer. Hos Luxaflex® finder du omkring 20 forskellige gardinserier af forskellige stofvarianter, der hver indeholder forskellige gardinmodeller. Her finder du alt fra traditionelle, klassiske gardiner til moderne loungegardiner. Når det kommer til tekstilerne, så er det muligt at vælge fx transparente stoffer med forskellige tætheder og strukturer, og dæmpende stoffer, som egner sig femragende til soveværelser og andre miljøer, hvor man ønsker det mørklagt eller dæmpende. Klassiske gardiner fra Luxaflex® kan monteres enten på en stang eller en skinne.

Hvis du vælger at sy selv kan du købe alle vore stoffer som metervare.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Mere information
  • Alle stoffer fra Luxaflex® er flammehæmmende.
  • Overordnet tre forskellige transparenter at vælge mellem: de tyndeste gardiner falder ind under kategorien transparente, i mellem kategorien findes de lidt tættere stoffer, hvor især de lydabsorberende egenskaber er fremragende i rum, hvor akustikken skal forbedres. De tætteste stoffer (ikke nødvendigvis 100% mørklægningsstof) falder ind under kategorien tætte og dæmpende.
  • Transparent og tætte væv fås også som screenstof. Screenstoffer reflektere solens stråler effektivt og hjælper med at opretholde et behageligt indeklima, men du stadig kan se ud.
  • Fem forskellige gardinvarianter:
   • Swinggardin, som har et transparent Swingbånd påsyet, samt påmonterede rynkebåndskroge. Anvendes fordelagtigt med glidere på snor i en gardinskinne, for at skabe det nævnte loungegardin, men kan også bruges til ringe på gardinstænger.
   • Gardin med glidere på bånd, har transparente glidere påsyet båndet, og fungere perfekt med en såkaldt smalsporskinne.
   • Foldegardinet har et transparent foldebånd påsyet og bruges sammen med valgfrie fingerkroge. Dette gardin er derfor velegnet både til gardinskinne og gardinstang.
   • Gardin med påsyede folder, er et gardin der har fastsyede folder og bagtil monteret en justerbar krog, der passer til gardinskinnen og gardinstangen.
   • Øjegardinet har påmonterede øjer i stål (40 mm i indvendig diameter), og passer derfor til gardinstænger.
 • Opmåling / Montering

  For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

  Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex®:

  1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
  2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
  3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
  4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

  Tænk også på dette!

  • Er dine vinduesrammer lige?
  • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
  • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?
 • Pris / Levering

  Alle gardiner fra Luxaflex® er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor varierer afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af gardiner.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskærmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden