Klassiske foldegardiner

Foldegardiner Luxaflex®

Liftgardiner giver et varmt og eksklusivt udtryk til din bolig. Sammensæt dit eget unikke Luxaflex® liftgardin ud fra den brede kollektion af eksklusive væv og forskellige modeller. Kollektionen består af et balanceret udvalg af smukke ensfarvede tekstiler, fine strukturvæv og luksuriøse designs. For at tilpasse gardinet til netop din indretningsstil og ønske om lysindfald, kan Liftgardinet vælges mellem transparente, semi-transparente, tætte eller mærklægende

Vælg mellem tre forskellige betjeninger til dit Luxaflex® liftgardin. Endeløs kæde i metal eller hvid plast. Snoretræk med snore i hvid, grå eller beige. Skal det være ekstra nemt eller er vinduet placeret, hvor det er vanskeligt at komme til, kan Luxaflex® liftgardiner også leveres med motorbetjening.

De vandrette aluminiumsafstivere i et Luxaflex® liftgardin giver et enkelt og stilrent udtryk. ”Ballina Front” har afstiverene indsyet i tunneller på forsiden ind mod rummet. ”Ballina Back” har stængerne på bagsiden mod vinduet. Med modellen Segmenta hejses stoffet i fulde segmenter, hvilket gør stofpakken højere og fladere, og ideel til fx høje vinduer. Et Luxaflex® liftgardin har en afslutning forneden som beskytter folderne i liftgardinet mod afblegning fra solens UV-stråler. Liftgardiner kaldes også i dagligsprog foldegardiner pga. de smukke folder gardiner skaber.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Mere information

  Luxaflex® hissgardiner finns i fem olika modeller:

  • Ballina Back: runda lattor i aluminium som ligger insydda i kanaler på baksidan av hissgardinen. Ballina Back passar bäst till enfärgat tyg.
  • Ballina Front: runda lattor i aluminum som ligger i insydda i kanaler på framsidan av hissgardinen. Ballina Front passar bäst till randigt eller mönstrat tyg då mönstret inte bryts av utan fortsätter runt kanalen.
  • Segmenta: här hissas gardinen upp i hela segment. När den är upphissad blir paketet platt och jämt. Segments tillverkas alltid med runda aluminiumstänger på framsidan. Denna modell passar i höga fönster och burspråk.
  • Segmenta de Luxe: en variant av Segmenta och tillverkas alltid med foder. Gardinen används med fördel i rum där man önskar mindre ljus. Som standard är det insydda aluminiumstänger mellan vävarna – alternativt på framsidan. Denna modell passar i höga fönster och burspråk.
  • Linea de Luxe: exklusiv hissgardin med platta lattor som ligger i påsydda kanaler på baksidan av hissgardinen – som standard placerad mellan vävarna. Alternativt på fram- eller baksida. Den platta aluminiumlattan ger ett stramt och kraftfullt utseende. Linea de Luxe levereras alltid med foder och passar därför bra i rum där man önskar mindre ljus. Passar bäst till randiga och mönstrade vävar.

  Luxaflex® liftgardiner fås i fem forskellige modeller:

  • Ballina Back: Runde aluminiumsafstivere, som ligger indsyet i kanaler på bagsiden af liftgardinet. Ballina Back er bedst egnet til ensfarvet stof.
  • Ballina Front: Runde aluminiumsafstivere, der er indsyet i kanaler på forsiden af liftgardinet. Ballina Front er bedst egnet til stribet eller mønstret stof.
  • Segmenta: Her hæves/sænkes gardinet i hele segmenter. Modellen er især egnet til høje vinduer samt karnapper. Segmenta produceres altid med runde alu-stænger på forsiden.
  • Segmenta de Luxe: En variation af Segmenta-modellen, og produceres altid med foring. Gardinet bruges med fordel i rum, hvor der ønskes mindre lys. Som standard er der indsyet alu-stænger mellem stofferne – alternativt kan disse fås på fronten. Denne model er egnet til karnapper og høje vinduer.
  • Linea de Luxe: Et eksklusivt foldegardin med flade afstivere, som kan placeres i kanaler bagerst på foldegardinet – som standard mellem stofferne, men kan også laves på bag- og forsiden. Den flade alu-afstiver giver gardinet et stramt og kraftfuldt udtryk. Linea de Luxe leveres altid med foring, og passer derfor god til rum, hvor du ønsker mindre lysindfald. Velgenet til stribede og mønstrede stoffer.
 • Teknisk information / Betjening

  Kædetræk: Leveres som standard med stålkæde i højre eller venstre side. Mulighed for plastkæde i hvid. Kæde fås i 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 og 350 cm.

  SmartCord®: Træksnor i venstre eller højre side, som forbliver kort uanset om dit gardin er trukket op eller ned. Fås i 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 og 350 cm. Anbefales ikke ved montering i dyb niche.

  Motor: Indbygget 12V RTS motor. Her kan du læse mere om styringsmuligheder.

  PowerView®: Indbygget 18V motor, som kan styres ved hjælp af fjernbetjening eller app.

 • Opmåling / Montering

  For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

  Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex®:

  1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
  2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
  3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
  4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

  Tænk også på dette!

  • Er dine vinduesrammer lige?
  • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
  • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?
 • Pris / Levering

  Alle Liftgardiner fra Luxaflex® er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor varierer afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af gardiner.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskræmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden