Foldegardiner

Foldegardiner ADO

Foldegardiner er en nyere og blødere variant af de klassiske rullegardiner som giver en behagelig oplevelse i rummet. Foldegardiner kombinerer rullegardiners praktiske egenskaber med bløde gardinstoffer. Moogio tilbyder dig et udvalg af lækre gardinstoffer. Alternativt syr vi gardinet til dig i dit eget favoritstof fra ADO.

Foldegardiner kan laves af næsten alt gardinstof. Vi har flere hundrede stoffer i vor kollektion der egner sig til at lave foldegardiner af. Valget af stof er meget afgørende for hvor tungt eller let dit foldegardin virker. Stofvalget er også af stor betydning for, hvor afskærmende eller lysdæmpende gardinet bliver. Du kan få mange forskellige udtryk ud af et foldegardin, det kan også laves med helt enkelt og let stof, så det er helt minimalistisk.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskræmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden