Motoriserede gardiner

PowerView fra Luxaflex

Luxaflex® motoriserede styresystem hedder PowerView®, og systemet sørger for at dine gardiner nemt styres fra din smartphone, tablet eller Pebble® fjernbetjening. Det innovative og trådløse system styre dine Luxaflex® gardiner nøjagtig som du ønsker det, og kan betjenes uanset hvor du er. Alt foregår altså efter dine instruktioner, uden at du behøver rundt til hvert enkelt gardin fysisk.

Med appen kan du nemt lave skræddersyede scenarier, som styrer gardinerne i alle valgte rum, således de betjenes samtidig eller i de kombinationer du ønsker. Du kan også nemt tidsindstille dine gardiner, så de automatisk trækker for og fra, lige når du ønsker det på døgnet. Appen giver mulighed for nemt at forbinde tidsindstillingen med solopgang og solnedgang. PowerView®-appen kan selv beregne tiden for at udnytte solens energi maksimalt.

Med PowerView® kan du styre dine gardiner, når du ikke er hjemme ved hjælp af RemoteConnect-funktionen. Med denne funktion kan du altid sørge for at dit hjem ser beboet ud, og skabe tryghed, selv når du er væk hjemmefra. Den enkle og smarte batteribetjening er også fuldstændig børnesikker, da du herved ikke har behov for snore eller kæder hængende.

De fleste gardiner med PowerView® er batteridrevne, hvilket gør det nemt at installere, kontrollere og vedligeholde. Batteriet ligger skjult bag listen, og er dermed ikke synlig. Du kan også tilslutte systemet til stikkontakt.
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden