Motoriserede gardiner

Motorisering fra Somfy

Vælger du motorstyring fra Somfy, får du en diskret og velbeskyttet motor, som monteres inde i selve solafskærmningens liste, så denne ikke ses.

Den mest almindelige løsning som Somfy leverer, er en såkaldt RTS, hvilket betyder, at du styrer din solafskærmning med fjernbetjening. Du har mulighed for at indstille forskellige programmer alt efter, hvordan og hvornår du ønsker din solafskærmning skal bruges. Du kan derfor indstille dine gardiner, til automatisk, at kører for/fra ved bestemte tidspunkter i løbet af dagen.

Ønsker du smarte gardiner kontrolleret direkte via app fra telefon eller tablet? Så er svaret en TaHoma fra Somfy. Denne hub-løsning styres via en app fra din telefon eller tablet, og giver en stor fleksibilitet. Med TaHoma kan du f.eks. sidde på arbejdet eller på ferien, og med et par enkle klik trække gardinerne for, hjemme hos dig selv, hvis solen skyder frem, og du gerne vil sikre et køligt hjem, til når du kommer hjem.

Somfys mest avancerede styresystem hedder TaHoma. Med dette styresystem kan du stort set benytte alle de vilde styringsfunktioner som du drømmer om. TaHoma er et komplet hjemmeautomatiseringssystem, som er kompatibelt med andre styresystemer, du har i dit hjem. Hertil kan du fx tilslutte garageport, belysning, alarmer og meget andet, så alt styres igennem et system - nemlig dit TaHoma anlæg.
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden