Elektrisk styring

Motoriserede gardiner

Elektriske gardiner lader dig styre dine markiser og gardiner med innovativ teknik.

Du kan styre dine gardiner og markiser med fjernbetjening eller via en app på din mobil computer eller tablet. Appen virker både til Android- og iOS-styresystemer, så du kan bruge den, uanset hvilken smartphone du har. Motoren til gardinerne er innovativ, støjsvag og elegant designet, så den indgår naturligt og diskret i din bolig. Motoren er batteridrevet, så du slipper for besværlige kabler, der skæmmer og de genopladelige batterier har lang levetid.

De elektriske gardiner fås både som klassiske gardiner, rullegardiner, markiser og persienner til inden- og udendørs brug. Gardinerne fås i en lang række flotte designs og farver, så der er et udvalg til alle hjem. Moogio tilpasser og monterer gardinerne hjemme hos dig. Du får et skræddersyet produkt, der passer lige præcis til dine behov og dit hjem.

Vi er eksperter i gardiner og dækker hele Danmark med butikker i 16 af landets største byer. Bestil et uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Styr dine elektriske gardiner med Google Home, fjernbetjening og på afstand


Vil du gerne styre dine elektriske gardiner med Google Home? Vores elektriske gardiner er kompatible med Google Home - du skal blot forbinde din app eller TaHoma-boks til Google Home, så kan du styre gardinerne via stemmeaktivering.
Med appen er det også muligt at styre gardinerne på afstand. Så kan du trække gardiner til og fra, uanset hvor du befinder dig henne. Du kan også programmere dine gardiner på forhånd. Med forhåndsprogrammeringen kan du vælge hvor og hvornår gardinerne skal trækkes til og fra og hvor meget lys, der må slippe ind i hvilke rum. Du kan skabe forskellige programmer til ugens dage og til hverdag og ferie.
Vælg for eksempel at gardinerne trækkes fra morgenen, før du står op - så kan du vågne til naturligt sollys.

Foretrækker du fjernbetjening derhjemme, tilbyder vi også det. Du kan både bruge den stemmeaktiverede sammenkobling med Google Home eller vores smarte fjernbetjening, der lader dig kontrollere alle gardinerne fra ét sted.

Sådan virker dine elektriske gardiner


Gardinerne installeres med en elektrisk, batteridrevet motor, der trækker dine gardiner til og fra. Den ledningsfri installation er enkel og giver både mange muligheder for styring af dine elektriske gardiner, samtidig med at den passer sømløst ind i indretningen. Batterierne er genopladelige med lang levetid.

Indbygget radioteknologi lader dig styre dine gardiner med en fjernbetjening eller automatiseret enhed. Du kan også vælge en TaHoma-boks, der lader dig styre gardinerne fra pc, tablet eller smartphone eller med stemmestyring derhjemme.

Intelligente gardiner


Med vores produktlinje fra Somfy kan vi også tilbyde intelligente, elektriske gardiner. Få installeret en temperatursensor, der automatisk hæver og sænker din solafskærmning for at holde hjemmet køligt på varme dage. Du slipper for at holde øje med temperaturen og kan komme hjem til en behagelig temperatur. Solafskærming med sensor er en naturlig og økonomisk måde at holde en konstant og behagelig temperatur i hjemmet, hvor klimaanlæg kan blive helt overflødigt.

Efterinstallering af elektriske gardiner


Har du allerede installeret terrassemarkiser eller anden solafskærmning, kan vi i de fleste tilfælde efterinstallere en motoriseret løsning. Slip for besværlige håndsving og få i stedet en enkel kontakt eller fjernbetjening. Så kan du nemt køre din solafskærmning ind og ud - eller op og ned - til det ønskede niveau og få kølig skygge. Mange gardintyper kan også efterinstalleres med motor for øget komfort. Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder.

Elektriske gardiner i elegant design


Moogio skræddersyr dine elektriske gardiner til dit hjem. Du får et skræddersyet produkt, der passer præcist til dine behov og din indretning. Motoren er diskret, både når det drejer sig om lyd, styring og design, og glider elegant og naturlig ind i gardinernes design, så det eneste du ser, er dine flotte nye gardiner. Og så kan du naturligvis mærke den øgede komfort i din hverdag.
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Trådløs motor med fjernbetjening fra Somfy

  En motor med radioteknologi kompletterer hjemmet med innovation!

  Fra og med installationen af det første motoriserede produkt har du fuldstændig kontrol over hjemmet. Kompletter med en fjernbetjening eller automatiseret enhed for at centralisere dine gardiner med andre Somfy-produkter eller med en TaHoma-boks for at kunne styre hjemmet fra en pc, smartphone eller tablet.

  I alle motorer 230 volt kan indbygges RTS modtager i motoren, på motorer på 24 volt kræver dette som regel en separat modtager.

  Se video her

 • Kabelbunden motor

  Hvis du tænker på at installere en terrassemarkise, så anbefaler vi at du overvejer en motoriseret løsning. Hvis du allerede har en markise med almindeligt håndsving, behøver du ikke at udskifte den. De fleste markiser kan motoriseres med Somfys produkter bagefter.

  Du behøver ikke længere at bruge besværlige håndsving. Vores elektriske markiser kan enkelt køres ind og ud med en kontakt. Kør dine markiser ud til den ønskede højde på enkelte sekunder for at få en ideel balance mellem sol og skygge i uderummet.

  Det samme gælder for alle indvendige produkter, øg komforten med motorisering.

 • Batterimotor

  Let monteret motorisering uden kabler, beregnet til små og middelstore rullesystemer til indendørs montering.

  Let monteret motorisering uden kabler, beregnet til små og middelstore rullesystemer. WireFree (drift med batteri med lang levetid)

  Findes til stort set alle gardintyper indvendit, fra Somfy eller med Luxaflex Powerview.

  Se Powerview her

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskærmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden