Elektrisk styring

Motoriserede gardiner

Styr dine markiser og gardiner med den nyeste teknik

Nu kan du styre alle din motoriserede gardiner og markiser med få tryk! Hvor end du befinder dig, om du er i bilen, på jobbet eller i sommerhuset - kan du kommunikere med dit hjem via computer eller mobil eller Ipad. Ønsker du for eksempel at køre vinduesmarkiserne ned selvom du ikke er hjemme, er dette nu muligt ved hjælp af app styring. Dette kræver ikke investering i dyrt udstyr eller teknik, det eneste du skal er at købe en app-boks, koble til din bredbånsforbindelse og downloade appen, så kører det for dig...
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Trådløs motor med fjernbetjening fra Somfy

  En motor med radioteknologi kompletterer hjemmet med innovation!

  Fra og med installationen af det første motoriserede produkt har du fuldstændig kontrol over hjemmet. Kompletter med en fjernbetjening eller automatiseret enhed for at centralisere dine gardiner med andre Somfy-produkter eller med en TaHoma-boks for at kunne styre hjemmet fra en pc, smartphone eller tablet.

  I alle motorer 230 volt kan indbygges RTS modtager i motoren, på motorer på 24 volt kræver dette som regel en separat modtager.

  Se video her

 • Kabelbunden motor

  Hvis du tænker på at installere en terrassemarkise, så anbefaler vi at du overvejer en motoriseret løsning. Hvis du allerede har en markise med almindeligt håndsving, behøver du ikke at udskifte den. De fleste markiser kan motoriseres med Somfys produkter bagefter.

  Du behøver ikke længere at bruge besværlige håndsving. Vores elektriske markiser kan enkelt køres ind og ud med en kontakt. Kør dine markiser ud til den ønskede højde på enkelte sekunder for at få en ideel balance mellem sol og skygge i uderummet.

  Det samme gælder for alle indvendige produkter, øg komforten med motorisering.

 • Batterimotor

  Let monteret motorisering uden kabler, beregnet til små og middelstore rullesystemer til indendørs montering.

  Let monteret motorisering uden kabler, beregnet til små og middelstore rullesystemer. WireFree (drift med batteri med lang levetid)

  Findes til stort set alle gardintyper indvendit, fra Somfy eller med Luxaflex Powerview.

  Se Powerview her

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

Solafskærmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden