Gardiner med motor

Lav gardiner med den ultimative komfort i dit hjem eller på arbejdspladsen med motoriserede gardiner. Med smarte løsninger kan du programmere og styre dine gardiner, så de følger din døgnrytme, samtidig med at de hjælper til med at skabe et behageligt indeklima. Med motoriserede gardiner får du også en 100 % børnesikker løsning. Der findes ingen snore eller kæder, som børn risikerer at få fat på, hvilket gør gardiner med motor perfekte også på børneværelset.
 
Styringen kan deles op i flere niveauer, afhængig af hvor avanceret system du ønsker. Somfy er an af de førende med styresystemer til gardiner, fra flere af deres apps og styringer, kan du styre samtlige produkter i dit hjem, både ude og inde. Luxaflex har sit eget system der hedder PowerView, hvilket fungerer til alle deres produkter indvendigt.
  • Styring med fjernbetjening. Dette er helt klart det mest populære valg blandt vore kunder. Du styrer ganske enkelt dine gardiner ved at trykke på fjernbetjeningen. Hertil kan yderligere tilkobles solføler, temperaturføler eller timer, så gardinerne også kan kører automatisk. Både Somfy og Luxaflex har styringer med fjernbetjeninger.
  • Trådløs styring via app på din telefon eller tablet. Vælger du denne betjeningsform får du en stor fleksibilitet i anvendelsen af dine gardiner. Præcis som med en fjernbetjening kan du styrer dine gardiner. Her kan du også nemmere styrer gardinerne via døgnrytme, tidspunkter på dagen ved simpel programmering. På appen kan du også styrer gardinerne selvom du ikke er hjemme. Skinner solen og du ønsker at komme hjem til et hus med nedrullede gardiner? Åbn appen og med et enkelt tryk er alle gardiner rullet ned. Mere enkelt bliver det ikke! Både Somfy og Luxaflex har styringer via apps.
  • Tilføj også automatiske styringer. Hvis du har mange andre automatiske og fjernstyrede produkter i dit hjem, du gerne vil sammenkoble med dine gardiner, anbefaler vi at bruge TaHoma fra Somfy. Eksempler på andre produkter, der også kan styres via denne app er alarmsystem, markiser, garageporte, varmesystemer og belysning. TaHoma fungere sammen med de fleste andre produkter og dermed skabes langt de fleste muligheder i dette system.
Vil du vide mere om elektrisk styring af gardiner er du velkommen til at kontakte en af vore butikker, her kan du få meget mere information!