Gardinbus

Få besøg af vores gardinbus

Hos Moogio kommer vi gerne på besøg af gardinbussen hjemme hos dig. Faktisk vil vi allerhelst hjem til dig, så kan vi bedre rådgive og vejlede dig til den rigtige beslutning om køb af gardiner. Vi vil også gerne have besøg af dig i en af vore butikker, der har vi alle produkter monteret i naturlig størrelse, så du kan se alt i funktion.

Men vi ved godt at hverdagen er travl, så kan vi alle spare noget tid, fylder vi gerne gardinbussen op og kommer på besøg hos dig. Uanset om du har været i butikken først, eller har valgt at springe dette over.

Vi skræddersyer alle gardiner til netop dine vinduer, så mål af hver enkelt vindue klare vi. Vi kommer ud til dig, som et rullende showroom, med en af vore dygtige lokale konsulenter, der ved alt om gardiner og markiser.

Moogio er en solafskærmningskæde som arbejder med skræddersyet solafskærmning og vinduesdekoration i høj kvalitet, hvor besigtigelse i hjemmet er en naturlig del, hvor gardinbussen kommer ind i billedet. Vi hjælper dig hele vejen fra beslutning til måltagning, bestilling og montering.

Professionel service

Vi er proffs på vort område, vi elsker gardiner, og hjælper dig med at finde den bedste løsning, som passer til dig og dine ønsker, samtidig med at vi garanterer dig en uovertruffen service.

Hos Moogio sælger vi produkter og ydelser af høj kvalitet fra vore gardinbusser og fra vore butikker. I vores billigste prisklasse er produkterne stadig af høj kvalitet. Vort tilbud strækker sig længere end bare vore produkter: vi har kvalitet hele vejen gennem virksomheden.

Vi tilbyder dig vores kendskab og ekspertise, en service der rækker ud over dine forventninger, hvor vi guider dig gennem købet, både før og efter. Vi er din tryghed i alle dele af processen.

Vi kører ud fra alle vore showroom og tilbyder gratis og uforpligtende besøg hjemme hos dig, vi kommer også med vore gardinbusser for at klare montagen. Du er også altid velkommen i din nærmeste Moogio butik.

Kontakt os

Du kan selv kigge på nogle gode råd og vejlednings videoer, omkring opmåling og montering , inden du kontakter en af vore butikker.

Moogio – Din solafskærmningsspecialist – gardinbussen er på vej til dig!

Ring til os og hør nærmere, eller kontakt os