Gardinbus

Få besøg af vores gardinbus

Hos Moogio kommer vi gerne på besøg af gardinbussen hjemme hos dig. Faktisk vil vi allerhelst hjem til dig, så kan vi bedre rådgive og vejlede dig til den rigtige beslutning om køb af gardiner. Vi vil også gerne have besøg af dig i en af vore butikker, der har vi alle produkter monteret i naturlig størrelse, så du kan se alt i funktion.

Men vi ved godt at hverdagen er travl, så kan vi alle spare noget tid, fylder vi gerne gardinbussen op og kommer på besøg hos dig. Uanset om du har været i butikken først, eller har valgt at springe dette over.

Vi skræddersyer alle gardiner til netop dine vinduer, så mål af hver enkelt vindue klare vi. Vi kommer ud til dig, som et rullende showroom, med en af vore dygtige lokale konsulenter, der ved alt om gardiner og markiser.

Moogio er en solafskærmningskæde som arbejder med skræddersyet solafskærmning og vinduesdekoration i høj kvalitet, hvor besigtigelse i hjemmet er en naturlig del, hvor gardinbussen kommer ind i billedet. Vi hjælper dig hele vejen fra beslutning til måltagning, bestilling og montering.

Professionel service

Vi er proffs på vort område, vi elsker gardiner, og hjælper dig med at finde den bedste løsning, som passer til dig og dine ønsker, samtidig med at vi garanterer dig en uovertruffen service.

Hos Moogio sælger vi produkter og ydelser af høj kvalitet fra vore gardinbusser og fra vore butikker. I vores billigste prisklasse er produkterne stadig af høj kvalitet. Vort tilbud strækker sig længere end bare vore produkter: vi har kvalitet hele vejen gennem virksomheden.

Vi tilbyder dig vores kendskab og ekspertise, en service der rækker ud over dine forventninger, hvor vi guider dig gennem købet, både før og efter. Vi er din tryghed i alle dele af processen.

Vi kører ud fra alle vore showroom og tilbyder gratis og uforpligtende besøg hjemme hos dig, vi kommer også med vore gardinbusser for at klare montagen. Du er også altid velkommen i din nærmeste Moogio butik.

Kontakt os

Du kan selv kigge på nogle gode råd og vejlednings videoer, omkring opmåling og montering , inden du kontakter en af vore butikker.

Moogio – Din solafskærmningsspecialist – gardinbussen er på vej til dig!

Ring til os og hør nærmere, eller kontakt os  

 

Mere om…

Vores gardinbus

Drømmer du om nye gardiner, persienner, en ny markise eller anden solafskærmning? Moogio fører et væld af spændende muligheder, og du kan blive præsenteret for dem alle, hvis du bestiller et besøg af vores gardinbus. Vi forstår nemlig godt, at det kan være svært at vælge noget så vigtigt som et gardin eller en persienne ud fra et billede på en hjemmeside. Det er langt nemmere at vælge, når du får visualiseret løsningen og kan røre ved materialet og fornemme strukturen og se den helt reelle nuance på farven.

Bestil et besøg af gardinbussen i dag – vi sender også gerne bussen ud, når dine gardiner eller persienner er klar til montering.

Gardinbusser med masser af fordele

Du har nok hørt om konceptet før. Vi er ikke de eneste på markedet, der sender gardinbusser rundt i landet. Men vi er nok de eneste, der tilbyder så gode kvalitetsprodukter, som du finder i vores sortiment kombineret med så høj service som vores fagfolk ynder at yde. Derudover får du med et besøg af vores bus også:

  • Topprofessionel service
  • Erfarent og kompetent personale
  • Omfattende vejledning
  • Fremvisning af et stort sortiment
  • Et gratis og uforpligtende besøg
  • Mulighed for at få klaret monteringen

Vi kunne blive ved. Der er et utal af fordele ved at vælge et besøg af netop vores gardinbus.

Få besøg af gardinbussen i hele landet

Vi vil gerne se, hvor du bor! Ej, vi vil faktisk bare give dig de bedste forudsætninger for at vælge de mest optimale gardiner, rullegardiner eller persienner til din bolig eller til dit kontor. Derfor håber vi, at du vil booke et besøg af vores gardinbus. Den er gjort klar med alverdens produkter og materialer, så du kan se dem på tæt hold og blive en hel del klogere på, hvad der vil se flot ud i dit hjem og hvad der er mest funktionelt til dine behov.

Vores Moogio-gardinbus kører ud i Jylland, samt Fyn og Sjælland. Du finder os ligeledes i mange byer over hele Danmark, hvor du også er velkommen til at kigge ind for at se nærmere på vores designs og produkter.

Gardinbussen; priser der er til at betale

Det skal være til at betale, når du skal have nye gardiner. Vi giver dig besøget af gardinbussen helt gratis. Det er vores måde at hjælpe dig på. Du betaler udelukkende for selve gardinerne. Det synes vi, er fair. Samtidig er besøget uforpligtende, så hvis du ombestemmer dig eller ikke lige synes det er tid til nye gardiner i dag alligevel, skal det heller ikke koste dig noget.

Gode oplevelser med gardinbussen

Med gardinbussen følger vores professionelle personale, der aldrig tager hjem, før I har fundet den rigtige løsning. Du får gratis opmåling og al den vejledning, du har brug for. Med en passion for gardiner, persienner, markiser og parasoller kombineret med en stor ekspertise på området, kan vores personale i gardinbussen hjælpe dig med at vælge den mest optimale løsning, til dine behov. Vi garanterer, at du får en god oplevelse.

Vores gardinbus hjælper dig med persienner og gardiner

Det er ikke nogen smal sag at vælge gardiner og persienner. Det kan være svært at finde den rigtige løsning til din bolig og dine behov. Det er netop af den grund, at vores busser eksisterer. Vores garvede gardineksperter er meget erfarne og kan sige dig, hvad der går bedst til dine vinduer, og de har også styr på, hvad der trender lige nu af farver og materialer.

Altid gratis opmåling af gardiner

Det bedste af det hele er, at det ikke koster dig en krone. Uanset om du lægger en ordre eller ej. Og du får faktisk en hel del for de kroner, du ikke betaler. Du slipper selv for at måle op og stå og bakse med tommestokken og rende hele boligen rundt og måle hvert eneste vindue. For de er selvfølgelig alle forskellige i størrelsen.

Vælger du montering med i handlen, undgår du også at komme til at bande og svovle over, at gardinstangen driller eller at persiennen ikke vil, som du vil. Du behøver ikke have en masse værktøj, vi klarer det hurtigt og ubesværet for dig.

Book et besøg i dag – vi glæder os til at hjælpe dig med nye gardiner!