En moderne designklassiker, med et twist

Det stilfulde twistrullegardin er et formstærkt, alsidigt og eksklusivt gardin. Store vinduer fyldes op med deres dynamik og fornemmelse. Mindre vinduer får en smuk detalje, der skaber kvalitetsfølelse i hele rummet. Kombinationen af smart funktion og lækkert design gør dette populært i den moderne bolig. Bestil størrelse, mønster og farve fra os hos Moogio til et skræddersyet, stilfuldt udtryk. Kontakt os for et gratis besøg hjemme hos dig, eller send os foto, så hjælper vi med at finde den rette løsning. Find nærmeste butik her.

Introduktion

Fuldendt funktion. Førsteklasses form.

Twistrullegardinet er et eksklusivt gardin i premiumkvalitet. Nogle vælger gardinet på grund af den unikke funktion, andre på grund af det unikke design. Men for de fleste er det kombinationen af form og funktion som er afgørende.

Fuld kontrol

Skræddarsyet lysindfald, til enhver situation

Twistrullegardinenet´s funktion minder lidt om en persienne. Men istedet for lameller af træ eller aluminium, laves Twist-gardinet af dobbelt lag mønstret/stribet stof, der kører paralelt med hinanden. Ved at justerer stoffernes position får du præcis det lysindfald og indkig som du ønsker, hver eneste gang.

Match med indretningen

Med eller uden kassette

Twistrullegardinet kan bestilles med eller uden kassette, som skjuler stoffet når gardinet er rullet op. Med kassette skabes et stilrent look, helt skjult og derudover beskyttes gardiner når det ikke er i brug. Kassetterne fåes i flere forskellige farver, der passer til de forskellige stykker stof, vægfarver og andre indretningsdetaljer.

Vedligeholdelsesfrit

Enkelt og brugervenligt

Hvis du helt vil slippe for at støve af med støvkluden kommer du til at elske  twistrullgardiner! I forhold til persienner, hvor de vandrette lameller samler støv og skidt, slipper du helt for dette med et Twist. Og du betjener det nemt og enkelt med fjernbetjening, stemmestyring eller forindstillede scener, eller bare med en kæde.

Motoriser og styr med app eller stemme

For ekstra komfort er det enkelt at få motor på dine twistrullegardiner, så du kan styre dem med app, Google Home eller fjernkontrol. Motoren kan derudover drives helt med batteri.  Det gør at du kan få en enkelt og flot motoriseret løsning selv om du ikke vil, eller kan, tilkoble på fast el.

Som lavet til store vinduer

Twistrullegardiner egner sig ekstra godt for store vinduer og vinduespartier, med en max bredde på hele 275 cm og en max højde på 280 cm. I store vinduer kommer twistrullegardinet virkelig til sin ret. Du slipper for hængende gardiner og støvede persienner hvilket skaber en stilren og eksklusiv fornemmelse.

Slip lyset ind, eller mørklæg. Måske midt imellem?

En anden stor fordel med twistrullegardiner er deres fleksibilitet. Du kan rulle det ned i ønsket position og der vælge hvor stort mellemrum der skal være mellem stoffets gennemsigtige dele. Dette giver stor fleksibilitet og du kan styre præcis hvor meget indkig og lysindfald du ønsker, helt genialt.

Garanteret kvalitet

Når du vælger et twistrullegardin får du altid fem års garanti på gardinets funktion. Det gør at du kan føle dig tryg ved at dette holder i mange år og du får hjælp hvis dette behov skulle opstå.

Kan vi hjælpe?

Bliv inspireret og få gode råd i din nærmeste Moogio-butik, eller book et gratis besøg hjemme hos dig her på hjemmesiden. Vi har stor erfaring med solafskærmning og gardiner, og hjælper dig med at finde den rette løsning til dit hjem.

Tal med os!

Du er mere end velkommen til at booke et gratis besøg hjemme hos dig ved at klikke her, så hjælper vi med en løsning. Du er også velkommen i en af vores butikker, der ligger nærmest dig, så kan vi fortælle mere og hjælpe dig med at finde den helt unikke løsning til din bolig.