Vores Moogio-butikker

Ringe

Moogio i Ringe har været med i Moogio siden starten for mere end 10 år siden. Butikken drives i dag fra vores Odense afdeling, der har showroom i Odense. Vi har igennem årene leveret mange flotte gardiner og markiser på Midtfyn og vil se frem til at også du skal have gardiner eller markiser hos Moogio. Eksisterende kunder vil vi gøre alt for, at de får den bedste oplevelse ved næste kontakt til os. Moogio er meget lokalt forankret og har et godt samarbejde med både private og offentlige virksomheder, skoler og institutioner på hele Fyn.

Kontaktoplysninger

Hvidkærvej 17 B
5250 Odense SV
Tel: 61 67 40 28
ringe@moogio.dk

Åbningstider

Ons-Tors-Fredag 10.30-17.30

Lørdag 10-13.30

FREM TIL 16. januar 2021 er butikken kun åben ifølge aftale!

Vi kører hver dag i Ringe og omegn, så kontakt os gerne for gratis besøg hjemme hos dig.

Medarbejdere i Ringe

Michael Christiansen

Gardin og markisekonsulent
Tel: 61674028
michael.christiansen@moogio.dk

 

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden