Vores Moogio-butikker

Holbæk

Moogio i Holbæk drives fra Gardin-nyt i Holbæk. Moogio fungerer som shop in shop løsning, da Flemming altid har fundet Moogio konceptet meget spændende og interessant. Moogio har arbejdet sammen med Flemming igennem flere år og hans personale står klar i butikken til at tage imod.

Det er altid Flemming der kører ud på kundebesøg.

LIGE NU: Pergola fra Markilux på lager (600X450 cm og 450x400 cm) til ekstra god pris - spørg med det samme...

Kontaktoplysninger

Stenhusvej 52
4300 Holbæk
Tel: 59 44 64 64
holbaek@moogio.dk

Åbningstider

Man-fre 10-18
Lør 10-15

Medarbejdere i Holbæk

Flemming Christensen

Indehaver
21 60 63 23
flemming.christensen@moogio.dk

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningguiden Til solafskærmningguiden