Åbent hus 9. og 10. November 2019: Tema automatiserede gardiner og solafskærmning

Idag bliver automatisering og smarte hjem mere almindelige i hverdagen. Naturligvis kan du også tidsstyre og automatiserer gardiner og markiser. Men hvordan virker det? Hvad passer bedst til netop dit hjem? Er det svært at koble op? Den 9. og 10. november har vi åbent hus i alle vore butikker med temaet tidsstyring og automatisering. Så velkommen ind og få tips, råd og ideer, samt en masse inspiration. Netop nu (tom 30/11 2019) tilbyder vi desuden gratis den elegante styreenhed Luxaflex HUB når du bestiller mindst 3 Powerview gardiner! Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Hvorfor skal man automatiserer solafskærmning?

  • Stabilt klima indendørs og lavere energiforbrug.
  • Beskytte din boligs indretning mod UV-stråler.
  • Skabe et børnesikker miljø, uden snore og kæder.
  • Øget komfort og bekvemmelighed.
  • Mindre risiko for skader på udvendig afskærmning, som markiser og solsejl.

Tidsstyrede gardiner – hvad indebærer det?

Alle vore motoriserede gardiner kan tidsstyres, eller fjernbetjenes via app og almindelig fjernbetjening. Når du køber et af vore indvendige gardiner kan du altid tilkoble en smart styring og motor. Det gør at du kan styre dine gardiner, præcis som du vil og uanset om du er hjemme eller ej.

Hvad er Luxaflex Powerview

Integreret system med høj designfaktor

Powerview fra Luxaflex er et rigtigt premium system for styring og automatik. Sammen med Luxaflex fantastiske gardiner og gardinskinner får du et rigtig lækkert og kompetent system med høj designfaktor. Det bliver også et helt integreret system der giver overlegen funktionalitet.

Systemet tager udgangspunkt i den centrale styreenhed Powerview HUB og kan nemt udbygges med flere forstærker moduler, til større afstande i boligen efter behov. Systemet har fuld integration med Google assistant/ Google home, Amazon Alexa og NEST med flere som standard.

Nogle af fordelene ved Luxaflex Powerview:

  • Præmium system fra en af verdens førende leverandører
  • Motorer, styringer og gardiner i samme system giver fuld integration og stilfuldt design
  • Høj kvalitet og mulighed for at koble alle gardiner i boligen i samme system
  • Stort udvalg af “out of the box” – integrationer med Alexa, NEST, Google Assistant
  • Powerview anvender et såkaldt åbent API, hvilket går det teknisk muligt at integrerer med yderligere smarte systemer

Tilkobl også tidsstyring og automatik på udvendigt

Udover at du kan styre dine indvendige gardiner, kan du selvfølgelig også styre dine markiser på forskellige måder. Du kan også her koble tidsstyring på, vindvagt, regnføler, solføler og temperaturføler. Alt for at opnå den funktion og komfort du vil have.

Fordele

Hvorfor skal man have automatik til markiser?

Følerne måler på alt fra vindstyrke til regn, temperatur, skygge og hvor kraftig solen stråler. Alle følere er koblet til markisemotorerne, som automatisk ruller ind eller ud når vejrforholdene ændre sig.

Få et mere stabilt indeklima

Udover at beskytte markisen fra at gå i stykker, hjælper automatikken til at skabe et mere jævnt indeklima for dermed at mindske energiforbruget. For eksempel med en solføler tilkoblet, kører markisen ud når solen skinner, hvilket giver skygge til dine vinduer og holder temperaturen nede indendørs.

Beskyt markisen mod skader

En stor fordel med automatik er selvfølgelig at det beskytter din markise mod skader, ikke mindst fra stærk vind. Blæst og regn kan påvirke funktionen og føre til skade på dugen, markisearmene og befæstigelsen. Så for at beskytte markisedugen, montagen og motor er en sol- og vindstyring smart at have. Hvis dette kombineres med tidsstyring får du et både effektivt og sikkert system til dine markiser!

Velkommen ind til os den 9. og 10. november 2019!

Begge dage fra 10-14

Vi har stor erfaring i motorstyring og tidsstyring af solafskærmning. Så hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om hvad der findes, så tvivl ikke, kom på besøg til vort Åbent Hus i din nærmeste butik den 9. eller 10. november. Vi hjælper med at besvare dine spørgsmål omkring automatisering og tidsstyring – og selvfølgelig alt andet indenfor solafskærmning!

Hvis det ikke er muligt at komme til vort Åbent Hus, er du naturligvis altid velkommen til at booke et gratis hjemmebesøg, når det passer dig.

Varmt velkommen til Moogio!

OBS: Åbent Hus gælder ikke for Haderslev og Odense! Holbæk er ikke åben søndag den 10. november 2019!